Direcció General de Comunicació

Govern

Nomenaments

query_builder   2 desembre 2014 17:35

event_note Nota de premsa

Nomenaments

 
Mercè Rius Serra, directora de l'Institut Català d'Energia
 
Nascuda a Badalona l'any 1968.
 
Doctora en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona (UB) i tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals. Ha cursat també el Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) d’IESE.
 
Des de 1997, la seva trajectòria laboral es desenvolupa a les empreses Abengoa-Abensur i Emte Service UTE com a cap de planta de diverses depuradores d'aigües residuals urbanes a la conca del riu Llobregat. A partir de l'any 2001 exerceix com a responsable de diferents contractes en temes relacionats també amb la depuració d'aigües residuals a les enginyeries PaymaCotas S.A.U. i Asesoría Técnica y Control, S.A.
 
En l'àmbit del sector públic, ha estat regidora a l'Ajuntament de Badalona des de 2007, on ha estat tinent d'alcalde i regidora de l'Àrea de Medi Ambient i Mobilitat (entre 2007 i 2011) i regidora del Districte 1 (a partir de 2011).
 
També des de l'any 2011 és diputada adjunta de Medi Ambient a la Diputació de Barcelona, vicepresidenta de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, vicepresidenta de la Red de Ciudades Españolas por la Bicicleta i patrona de la Fundació Fòrum Ambiental. Actualment forma part del Comitè executiu d’ICLEI Europa i és la vicepresidenta de la campanya de compra verda Procura+.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia