Direcció General de Comunicació

Govern

Altres acords del Govern

query_builder   2 desembre 2014 17:33

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
 
Pla d’aplicació de la recaptació del gravamen previst a la Llei de protecció civil de Catalunya per a l’any 2013
 
El Govern ha aprovat aplicar la recaptació del 2013 del gravamen previst a la Llei de protecció civil de Catalunya a implantar i mantenir recursos tecnològics i aplicacions informàtiques per dur a terme les funcions de la protecció civil de la manera més rendible i efectiva. El Consell Executiu ha donat llum verda al pla d’aplicació de la recaptació del gravamen per al 2013, meritat el 31 de desembre de 2013 i liquidat durant l’exercici 2014.
 
Es tracta d’un gravamen sobre els elements patrimonials que afecten les activitats que puguin derivar en l’activació de plans de protecció civil i que estiguin situats al territori de Catalunya. La Llei de protecció civil de Catalunya preveu en l’article 58.3 que la recaptació s’ha de destinar íntegrament a finançar les activitats de previsió, prevenció, planificació, informació i formació en matèria de protecció civil i que s’ha d’adjudicar a les administracions competents en la matèria. El Govern de la Generalitat, a través del Departament d’Interior, és l’adjudicatari de l’import. Els destinataris finals de l’activitat seran l’Administració de la Generalitat de Catalunya i les entitats locals catalanes.
 
 
Concessió definitiva de ràdio municipal a l’Ajuntament de Berga
 
El Govern ha aprovat atorgar a l’Ajuntament de Berga la concessió definitiva per a l’emissora de ràdio municipal. La concessió es produeix després que l’emissora hagi obtingut l’autorització de posada en servei per part de la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, un cop complerts els tràmits administratius i tècnics i superada la inspecció preceptiva. L’Ajuntament de Berga tenia la concessió provisional de ràdio municipal des de l’any 2003.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia