Ferrocarrils

FGC regala forfets i entrades per Catalunya en Miniatura i el Teatre Club Capitol amb la compra de targetes T-10

query_builder   3 desembre 2014 12:06

event_note Nota de premsa

FGC regala forfets i entrades per Catalunya en Miniatura i el Teatre Club Capitol amb la compra de targetes T-10

  • Durant el mes de desembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa la campanya “Tria el teu regal de Nadal”, amb la qual ofereix regals als usuaris per la compra de targetes T-10.
Campanya Nadal FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa aquest Nadal la campanya “Tria el teu regal de Nadal”, del 4 al 31 de desembre, amb la qual oferirà regals als clients que comprin targetes T-10 a les màquines expenedores de les estacions d’FGC.

Aquest any, els usuaris de les T-10 podran aconseguir entrades pel recinte Catalunya en Miniatura i pel Teatre Club Capitol. La campanya també pretén, a més de promocionar l’ús del transport públic, motivar als clients a fer ús dels productes turístics i conèixer les destinacions de muntanya del Grup FGC, amb la qual cosa també es regalaran forfets per visitar les estacions del Grup.

Així, per la compra de targetes T-10 per un import equivalent o superior a 50 € es podrà triar un dels següents regals:

  • 1 forfet de dia per esquiar en una de les estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé)
  • 1 entrada d’adult al parc Catalunya en Miniatura i visita al Bosc Animat
  • 1 entrada per a un espectacle del Teatre Club Capitol

Els rebuts impresos del pagament de la compra de les targetes T-10 s’hauran de bescanviar a la botiga d’FGC ubicada al Triangle de Barcelona, als Centres d’Atenció al Client de Pl. Catalunya i Pl. Espanya, o als agents de les estacions de la línia Barcelona-Vallès (Pl. Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner, Sarrià, Av. Tibidabo, Sant Cugat, Universitat Autònoma, Sant Quirze, Sabadell Estació, Mira-sol, Rubí i Terrassa Rambla) o de la línia Llobregat-Anoia (Pl. Espanya, L’Hospitalet, Cornellà, Sant Boi, Martorell Central, Martorell Enllaç, Manresa Alta i Igualada).

Més informació: www.fgc.cat.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 151

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia