·        Georgina Vendrell, Oscar Leon, Carlota Oms, i Rita Row mostraran les seves col·leccions a la passarel·la del 080 que donarà el tret de sortida a la cinquena edició de The Shooping Night Barcelona, dedicada al Golden Age de Hollywood.
 
·        La desfilada, que comptarà amb música en directe dels anys daurats del cinema americà, tindrà lloc a les 20 hores en un escenari instal·lat a l’aire lliure al costat de la Pedrera, entre Passeig de Gràcia i el carrer Provença.
 
·        El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presidiran demà dijous la desfilada inaugural acompanyats de la madrina de la Shopping Night, Teresa Gimpera, entre d’altres autoritats.
 
·        Un cop finalitzada (20:45h aprox), el conseller Puig assistirà a la presentació dels Premis Gaudí 2015 al Palau Robert, on la presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català i directora, Isona Passola, i el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, donaran a conèixer les 10 pel·lícules finalistes.
 
El 080 Barcelona Fashion serà novament present en la nova edició de The Shopping Night Barcelona demà, dijous 4 de desembre, amb una desfilada de moda catalana. Els dissenyadors Georgina Vendrell, Oscar Leon, Carlota Oms i Rita Row mostraran les seves col•leccions a la passarel•la del 080 que donarà el tret de sortida a la cinquena edició de The Shooping Night Barcelona, dedicada al Golden Age de Hollywood.
 
Amb aquesta desfilada, la Generalitat —a través del 080 Barcelona Fashion—, participa a la The Shopping Night Barcelona, amb l’objectiu presentar als ciutadans una mostra de la passarel·la de Barcelona i principal plataforma d’internacionalització de la moda catalana.
 
La desfilada, que comptarà amb música en directe dels anys daurats del cinema americà, tindrà lloc a les 20 hores en un escenari instal·lat a l’aire lliure al costat de la Pedrera, entre Passeig de Gràcia i el carrer Provença.
 
La inauguració de la Shopping Night estarà presidida pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias. També assistiran altres autoritats com el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, la directora general de Turisme, Marian Muro, el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Miquel Rodriguez,  la 2a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, el president d’Amics del Passeig de Gràcia, Lluís Sans, i el director del Shopping Night, Albert Garriga. Així mateix, entre els convidats també hi seran la madrina de la Shopping Night Barcelona, Teresa Gimpera, i l’esposa del president de la Generalitat, Helena Rakosnik.
 
The Shopping Night Barcelona és una iniciativa d’Amperson Consulting promoguda per Amics del Passeig de Gràcia amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de promocionar la ciutat de Barcelona com a destinació de compres, moda i estil de vida.
 
Dissenyadors 080

Sota del paraigües del 080 Barcelona Fashion, es mostraran a la passarel·la de Passeig de Gràcia les propostes de la creadora Georgina Vendrell, menció especial del Premi 080 a la Millor Col·lecció de la darrera edició del certamen. La dissenyadora mostrarà 10 looks de la col·lecció premiada. També presentaran les seves propostes els creadors Oscar Leon (amb 10 looks per a dona), Carlota Oms (amb 5 looks per a home i 5 per a dona) i Rita Row (amb 10 looks per a dona).  
 
Participació de les escoles de moda i disseny i de fotografia
 
La desfilada del 080 en de The Shopping Night Barcelona comptarà també amb la participació de les escoles de moda i disseny i de fotografia. Alumnes seleccionats de 7 escoles de fotografia de Barcelona faran les fotos oficials de la desfilada conjunta. Hi col·laboren IDEP Institut Superior de Disseny, IED Barcelona-Escola Superior de Disseny, ELISAVA-Escola Superior de Disseny i Enginyeria, GRISAT-Escola Superior de Fotografia, Sant Ignasi-Institut Professionals Jesuïtes Sarrià, Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella.
 
Així mateix, alumnes de l’Institut Català de la Moda i IDEP Institut Superior de Disseny assistiran als dissenyadors al backstage, abans, durant i després de la desfilada.
Nota: L’aforament de la desfilada és limitat, i caldrà inscripció prèvia a través de http://www.theshoppingnight.com/contacte, amb el missatge ‘desfilada ‘080’.