Moment de la Inauguració de la Fira
Moment de la Inauguració de la Fira
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha inaugurat la 54a Fira de Mostres d’Amposta (Montsià), dedicada a la ramaderia i a la maquinària agrícola, que es durà a terme entre els dies 5 i 8 de desembre. Durant aquests dies, amb motiu de la Fira, hi haurà una llarga llista d’activitats entre les quals destaquen una mostra d’olis de qualitat del Baix Ebre-Montsià, el lliurament de premis als estudis de la Cambra Arrossera del Montsià, un concurs de paelles, activitats eqüestres, esportives, etc.
 
El conseller d’Agricultura s’ha mostrat satisfet de participar en una nova edició de la Fira, “un esdeveniment molt arrelat a la societat civil de la comarca del Montsià que any rere any permet donar a conèixer la gran diversitat d’ofertes industrials, agrícoles i comercials que el visitant hi pot trobar. Una fira que, tot i ser multisectorial, preserva l’estètica agrícola dels seus orígens i ocupa una posició destacada entre els certàmens sectorials a Catalunya”.
 
Josep Maria Pelegrí ha manifestat que “enguany, malgrat la tessitura de recessió que travessa la nostra economia, torna a ser tot un èxit. Fet que no és fortuït. Des d’aquí, vull felicitar els esforços del Consell Comarcal, de l’Ajuntament d’Amposta i molt especialment dels organitzadors de la Fira que, molt encertadament, han promogut la Fira més que mai, perquè és en aquests moments de crisi quan més cal la promoció. I no només això, em consta que any rere any busquen maneres de superar-se, introduir canvis i avançar-se a les necessitats dels seus participants.”
 
El conseller d’Agricultura també ha afirmat que “el millor que es pot fer per dignificar un poble és ensenyar a estimar allò que el distingeix i que li dóna personalitat. Parlar d’Amposta és parlar de la història d’un poble i de la seva gent. Però també és parlar d’una capital de comarca que ha sabut posar en valor el seu llegat més tradicional: el seu passat agrícola i ramader.“
 
Per aquesta raó, Pelegrí ha destacat “la importància de l’organització de fires com la que inaugurem avui. Iniciatives que, d’una banda, es converteixen en un just reconeixement a la tasca feta generació rere generació per molts de vosaltres, i d’una altra, mostren la feina ben feta dels nostres productors i dignifiquen la vida rural.”
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Moment de la Inauguració de la Fira

Moment de la Inauguració de la Fira
JPG | 1570