• A causa de l'explosió, sis persones més han resultat afectades de caràcter lleu
  • Protecció Civil ha posat el pla PROCICAT en fase de  Prealerta
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 21.55 hores d’aquesta nit, d’una explosió en una casa del carrer Sant Pere, número 17, de Llagostera.
 
A causa de l’explosió, l’origen de la qual es desconeix, han caigut envans i la façana de la casa. Sis persones han pogut sortir de l’immoble i una setena ha quedat atrapada entre les runes i ha estat alliberada pels efectius dels Bombers, que han desplaçat 12 dotacions (sis camions, cinc vehicles lleugers de suport, coordinació i comandament i l’autoescala).
 
Un total de set persones han resultat afectades de diversa consideració. Una persona ha resultat ferida greu i sis de carácter lleu. El ferit amb cremades de carácter greu al cos ha estat evacuat pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), que hi ha desplaçat tres ambulàncies, a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Els altres ferits seran traslladats als Hospitals de Salt i al Trueta de Girona.
 
Fins al lloc també s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.
 
Protecció Civil ha posat el pla PROCICAT en fase de  Prealerta i ha contactat amb el tècnic d'indústria de la Direcció General de Seguretat Energia i Mines de la Generalitat. També ha contactat amb Gas Natural, Endesa la Policia Local de Llagostera i l'alcalde delunicipi per oferir ajut.
 
El telèfon d'emergències 112 ha rebut sis trucades per l'explosió.