El conseller posa en valor el Pla de desenvolupament del litoral com a eina de creació d'oportunitats i de suport al sector i al territori per afavorir el seu desenvolupament sostenible
moment de la visita
moment de la visita
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha visitat avui les obres de remodelació de la llotja de pescadors del port de Llançà.
 
Aquestes obres, que tenen com a objectiu recuperar la funcionalitat d’aquest espai i adequar l’edifici a les necessitats dels pescadors, comprenen la remodelació de les parets i la coberta i la col·locació de nous paviments, revestiments i tancaments.
 
També  s’instal·laran nous serveis d’electricitat i aigua i una xarxa contra incendis. L’interior es distribuirà en una sala de subhasta del peix amb grades noves, una cabina per a ús veterinari, zones per a la manipulació i l’expedició del peix, sales de refrigeració, una zona per a la neteja de les caixes de peix i  magatzems. A més, es crearà un circuit per als visitants de manera que es pugui veure la subhasta del peix sense interferir en l’operativa. A la primera planta hi haurà les dependències de la Confraria de pescadors, amb espai per a oficines i una sala d’actes.
 
Les obres de la llotja de Llançà suposaran una inversió de 191.000 euros.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

f1

f1
JPG | 2111