A les 05.32 hores d’aquest matí, els Bombers de la Generalitat, han rebut l’avís, a través del telèfon 112 d’una explosió en un habitatge del carrer Roger de Llúria de Mollet del Vallès.
 
Immediatament s’han activat 10 dotacions dels Bombers, que s’han desplaçat fins al lloc de l’incident i han comprovat que hi havia un incendi en els baixos de l’edifici del número 5 d’aquest carrer. En accedir a l’interior d’aquest habitatge, han localitzat el cos sense vida d’una persona, que a hores d’ara no ha pogut ser identificada.
 
L’incendi, que ja estava pràcticament extingit a les 6.30 del matí, només ha afectat aquest habitatge dels baixos de l’edifici (de planta baixa i quatre pisos). En un primer moment els Bombers han demanat als veïns de la resta d’habitatges de l’edifici que es confinessin, per evitar altres possibles afectacions personals. Ha estat a les 7 del matí quan s’ha evacuat l’edifici.
 
En aquests moments, diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat encara treballen al lloc del sinistre, tot inspeccionant els elements estructurals que han pogut quedar danyats.
 
Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha activat tres ambulàncies, cinc persones han resultat ferides de caràcter lleu, dues de les quals han estat traslladades a l’Hospital de Mollet.
 
Els Mossos d’Esquadra, que hi han destinat 5 patrulles, han iniciat una investigació per determinar-ne les causes.
 
Per la seva banda, els tècnics de Gas Natural han confirmat que el pis on s’ha  produït el sinistre no té subministrament de gas natural.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 11 de desembre de 2014
08.30 hores