Empresa i Treball

INDÚSTRIA

L'empresa emergent catalana Capsule, fabricant de bicicletes de ciclisme i triatló, triplica facturació i crea 10 llocs de treball

query_builder   14 desembre 2014 11:30

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'empresa emergent catalana Capsule, fabricant de bicicletes de ciclisme i triatló, triplica facturació i crea 10 llocs de treball

·        La companyia de Pineda de Mar, que va néixer el 2011, dissenya i produeix bicicletes a menys cost de les habituals gràcies a la venda directa i amb més de 3.000 opcions de personalització.
 
·        Capsule és una de les companyies que forma part de l’acceleradora d’empreses Start-up Catalonia de la Generalitat de Catalunya a Mataró.
 

·        El campió del món de raids d’aventura, Albert Roca, ja ha anunciat que la temporada vinent utilitzarà les bicicletes de la marca catalana, sumant-se així a diversos campions del món i nacionals de duatló, aquatló i paratriatló.

 
L’empresa emergent catalana Capsule, que dissenya i produeix bicicletes de ciclisme i triatló, triplicarà enguany la facturació en comparació amb l’any passat. La companyia de Pineda de Mar va néixer el 2011, i fins ara ja ha creat 6 llocs de treball directes i 4 d’indirectes.
 
Capsusle és una de les companyies que formen part de l’acceleradora d’empreses Start-up Catalonia de la Generalitat a Mataró. Durant un any ha estat acompanyada d’un tutor, seguint un programa de capacitació, participant en sessions col·lectives amb altres empreses i reunint-se amb experts i assessors especialitzats. L’objectiu és que les 12 d’empreses que hi han participat incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin els seus processos d’internacionalització i creïn llocs de treball.
 
La companyia del Maresme basa en seu model de negoci en la venda directa sense intermediaris per poder oferir bicicletes a menys cost de les habituals i oferint 3.000 opcions diferents de muntatge. Les bicicletes, que són de fibra de carboni, es venen de manera telemàtica a Catalunya i l’Estat espanyol, i de cara l’any vinent l’empresa estudia la possibilitat de comercialitzar-les a França i el Brasil.
 
Diversos campions del món, de Catalunya i l’Estat espanyol de disciplines com el duatló, l’aquatló o el paratriatló ja utilitzen les bicicletes de Capsule. De cara la temporada vinent, el campió del món de raids d’aventura, Albert Roca, ja ha anunciat que també competirà amb les bicicletes de la marca catalana.
 
La xarxa d’acceleradores Start-Up Catalonia s’emmarca en la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat que impulsa i unifica les polítiques de foment de l’emprenedoria. El programa dóna suport al creixement d’empreses innovadores catalanes de recent creació i les ajuda a créixer i professionalitzar-se amb un assessorament a mida.
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia