• Més premis i un 20% més de probabilitats de tenir premi
  • Més campanyes de promoció, divulgació i formes de participar a través de TV3, Catalunya Ràdio i RAC1
  • Amb els beneficis del sorteig de l’any passat, s’han destinat 5,8 milions d’euros a programes socials, especialment per a la infància i l'adolescència en risc

Aquest any hi ha més premis i un 20% més de probabilitats de tenir premi


El segon sorteig de la Grossa de Cap d’Any se celebrarà el dimecres 31 de desembre a les 12:30h del migdia a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i serà retransmès en directe per Televisió de Catalunya.
 
La Grossa de Cap d’Any ha posat a la venda 50 milions d’euros, cadascun dels 100.000 números tindrà 100 bitllets de 5 euros. Loteria de Catalunya destinarà a premis el 70% del valor dels bitllets, fet que suposa repartir 35 milions d’euros en premis.
 
Aquest any, hi haurà cinc grans premis, a diferència de l’any passat que n’hi va haver tres. El primer premi de la Grossa estarà premiat amb 20.000 € per euro jugat, és a dir, 100.000 € al bitllet de 5 €. El segon atorgarà 6.500 € per euro jugat (32.500 € al bitllet de 5 €) i el tercer, 3.000 € per euro jugat (15.000 € al bitllet de 5 €).
 
Enguany s’han creat dos premis nous: un quart, que donarà 1.000 € per euro jugat o 5.000 € al bitllet de 5 €, i un cinquè de 500 € per euro jugat o 2.500 € per bitllet de 5 € premiat.
 
Una altra de les novetats d’aquest any són els premis especials a les centenes, de 25 € per bitllet de 5 €. Es premiaran els números que tinguin les tres primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb les tres primeres xifres de qualsevol dels cinc números guanyadors.
 
D’altra banda, se segueixen premiant les terminacions dels cinc primers premis, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells. Augmenten en un 20% les probabilitats d’obtenir algun premi.
 
Algunes novetats promocionals

  • Des del 15 de desembre, El Matí de Catalunya Ràdio sorteja diàriament  20 bitllets de la Grossa per a un únic oient. El número serà el 19830, que recorda l’any de la primera emissió de la ràdio catalana, l’any 1983.
  • El passat 1 de desembre el programa “Divendres” de TV3 ja va començar la campanya “Guanya 1 milió d’euros amb la Grossa i TV3”, i durant la primera setmana de desembre han sortejat 50 bitllets, 10 cada dia, a un únic encertant.
  • L’emissora de ràdio Rac1 també se sumarà  a la iniciativa el proper dimarts 23 de desembre i sortejarà entre els seus oients el número 10500, que correspon a la primera emissió de la cadena, l’1 de maig del 2000.
 
Participa, perquè a més de guanyar, ajudaràs a finançar de programes socials

La Grossa destinarà els seus beneficis a programes socials a Catalunya. Des de l’any 1992, Loteria de Catalunya ha destinat íntegrament els seus beneficis a programes socials a través del Departament de Benestar Social i Família.
El primer sorteig de La Grossa de Cap d’Any, celebrat el 31 de desembre de 2013, va destinar més de 5,8 milions d’euros al departament de Benestar Social i Família.
Els beneficis s’estan dedicant a reforçar el finançament de programes i serveis de prevenció per a la infància i l’adolescència en risc a Catalunya.
 
Més informació sobre el sorteig i nous mecanismes per poder participar

Els usuaris que ho desitgin podran fer les seves comandes a la pàgina www.grossa.cat.
 
La pàgina web de Loteria de Catalunya www.loteriadecatalunya.cat disposa d’un localitzador de punts de venda, que permet trobar sobre un plànol els establiments més propers, introduint el codi postal. I un altre localitzador de números que permet saber on s’ha distribuït un llibret.
 
Aquest any s’ofereix la possibilitat de seleccionar números concrets i reservar-los a través del punt de venda o de Loteria de Catalunya (Via Laietana, 60).