Els joves i menors del Centre, juntament amb els professionals de justícia juvenil, s’han implicat en la recollida d’aliments i han fet seus els objectius del Banc: “Lluitar contra la pobresa alimentària i el malbaratament per un món més just”.
.
 
 
El Centre Educatiu Can Llupià, de justícia juvenil, s’ha sumat per segon any consecutiu al Gran Recapte organitzat per la Fundació Banc dels Aliments. Els joves i menors del Centre educatiu així com també els seus familiars i els professionals que hi treballen han aconseguit recollir un total de 200 quilos d’aliments de primera necessitat com ara oli, llet, llegums, arròs, pastes, cereals i diversos productes envasats.
 
Així, els joves i menors del Centre i els professionals de justícia juvenil s’han implicat en la recollida d’aliments i han fet seus els objectius del Banc: “Lluitar contra la pobresa alimentària i el malbaratament per un món més just”. Des de les aules del Centre, voluntaris del Banc dels Aliments han donat diverses xerrades de conscienciació als joves i menors per sensibilitzar-los sobre la importància del missatge que “ningú no pot passar gana”. 
 
Els joves, que han viscut amb intensitat el projecte, han participat en diverses competicions des de les diferents unitats del Centre. A tall d’exemple, des dels tallers d’hostaleria i cuina s’han fet donacions per al Gran Recapte, i també des de l’empresa que gestiona els àpats del Centre, Serunion.