• En l’estand del Departament d'Ensenyament, i a través d’un joc de pirates, els nens practicaran i aprendran nou vocabulari d’anglès amb proves matemàtiques, científiques i físiques

 

 

El Departament d'Ensenyament promourà la llengua anglesa durant el proper Festival de la Infància, que tindrà lloc entre el 27 de desembre i el 4 de gener de 2015 al recinte de Montjuïc. I per fer-ho ha triat una activitat relacionada amb els pirates, que duu per nom “Jocs de pirates, troba el teu tresor”, i que es durà a terme íntegrament en anglès.
 
L’activitat està destinada a nens d’entre 3 i 10 anys i es fa en anglès, amb l’objectiu de promoure el coneixement de les llengües estrangeres entre els participants. El joc consistirà en què els participants es separaran en grups –segons les edats- i hauran de trobar els jocs amagats seguint un conjunt de proves: jocs físics, de matemàtiques, de ciències, de pensar i d’equip.
 
Durant cada part de l’activitat, els participants practicaran l’anglès i aprendran nou vocabulari. Cada grup es repartirà el premi, que serà el tresor trobat durant el desenvolupament de l’activitat. Al finalitzar, els que vulguin podran participar d’un taller per fer manualment la seva pròpia màscara pirata.
 
L’any passat el Departament d'Ensenyament va dedicar l’espai del Festival de la Infància a la lectura, per a nens d’entre 3 i 7 anys. En l’estand, un racó de lectura i de conta contes, es va recrear una biblioteca infantil amb sessions diàries de contes, espai de memorització, de jocs de taula i recomanacions a les famílies per tal de promoure l’hàbit lector entre els seus fills.
 
 
26 de desembre de 2014