• El Departament d'Ensenyament, a través d’aquest portal, proposa un seguit d’activitats com ara lectures, manualitats, jocs de paraules o jocs matemàtics relacionats amb el Nadal
 
El Departament d'Ensenyament, a través del portal Edu365, ofereix als alumnes catalans un seguit d’activitats educatives que es poden dur a terme durant les festes nadalenques, i aprofitant el període de vacances. El portal disposa d’un ventall d’activitats de tota mena per tal que els alumnes puguin practicar allò que han après a l’escola.
 
Edu365 també ofereix activitats educatives la resta de l’any, però durant aquest període de vacances estan relacionades amb el Nadal i les festes tradicionals nadalenques. Les activitats estan adreçades a alumnes d’educació infantil i educació primària –cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior-, n’hi ha en català, i castellà, i també se n’inclouen en llengües estrangeres –anglès, francès i alemany-.
 
Les activitats que es poden fer són diverses, segons les edats, i inclouen des de jocs de paraules, jocs matemàtics, manualitats, nadales en diverses llengües, o lectures de poemes. Cadascuna de les activitats remet a la pàgina web de l’entitat o empresa que l’ha creada, com ara el Consorci per a la normalització lingüística, la revista Cavall Fort, o el portal Edu3.cat.
 
Es pot consultar la web i les activitats que es proposen al següent enllaç: http://www.edu365.cat/nadal/index.htm
 
 
 
24 de desembre de 2014