Aquests han estat els serveis més destacats a les diferents Regions d’Emergències:
 
Regió d’Emergències Metropolitana Nord
 
Una persona intoxicada lleu en un incendi a una casa de Sabadell (Vallès Occidental)
 
A les 20.11 hores d’ahir el vespre, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi que afectava una casa del carrer Salvador Seguí, número 111, de Sabadell.
 
Fins al lloc s’hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers que a les 20.24 hores ja donaven l’incendi per apagat. El foc va afectar parcialment una de les habitacions i el fum va afectar tot l’immoble. Una dona de 92 anys va ser traslladada pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell per intoxicació lleu causada pel fum. 
 
Fins al lloc s’hi van desplaçar també efectius de la Policia Local del municipi.
 
 
Regió d’Emergències de Tarragona
 
Vuit persones intoxicades per monòxid de carboni a la Bisbal del Penedès (Baix Penedès)
 
Una dotació dels Bombers s’ha desplaçat aquesta matinada poc després de les 04.00 hores, quan han estat alertats d’una possible intoxicació en una habitatge unifamiliar de dues plantes al carrer Almeria de la Bisbal del Penedès
 
Segons els primers indicis la causa hauria estat la mala combustió d’una braser a l’interior d’una de les sales de l’immoble.
 
Els vuit intoxicats han estat traslladats a l’Hospital del Vendrell per les ambulàncies del SEM.
Regió d’Emergències de Girona
 
Una persona intoxicada molt lleu en un incendi en un pis d’Empuriabrava (Alt Empordà)
 
A les 08.33 hores, els Bombers rebien l’avís d’un incendi en un pis d’un edifici de cinc plantes als Blocs de pisos Santo Domingo d’Empuriabrava, al terme municipal de Castelló d’Empúries.
 
El foc, que a les 08.49 hores ja estava controlat per la dotació que s’hi ha desplaçat, ha afectat el menjador del pis. Una persona ha estat atesa pels efectius sanitaris del SEM per inhalació de fum però no ha estat necessària la seva evacuació a cap centre hospitalari.
 
 
Regió d’Emergències Centre
 
Incendi en un magatzem a Gironella (Berguedà)
 
Cinc dotacions dels Bombers s’han activat aquest matí, a les 09.27 hores, en rebre l’avís d’un incendi que afectava una magatzem d’una empresa de jardineria a la carretera C-16 a l’alçada del punt quilomètric 87, a Gironella.
 
El foc, que ja està controlat des de poc abans de les 10.00 hores, ha cremat totalment un vehicle a la part del darrera del magatzem, i el fum ha afectat tota la instal·lació i alguna mercaderia. Els Bombers han hagut d’acabar l’extinció utilitzant escuma ja que vessava gasolina del dipòsit.
 
Cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament.
 
Fins al lloc també s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra.
 
 
A la resta de Regions d’Emergències no hi hagut CAP servei destacat.
 
 
MOLT BON NADAL!