• A Terrassa, ahir al vespre, tres persones van resultat intoxicades per la mala combustió d’una caldera
  • A La Llagosta, els Bombers van treballar ahir en sis serveis per contenidors cremats
Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 19.57 hores d’ahir al vespre, d’un incendi en un immoble a la plaça Mossèn Joan Caseny cantonada amb el carrer Anglada de Vielha e Mijaran.
 
L’incendi hauria començat al tub de la xemeneia i es va propagar a través de les bigues de fusta que compartien amb tota la coberta de l’edifici, que també era de fusta. Fins al lloc, es van arribar a desplaçar un total de 13 dotacions dels Bombers i dels Pompiers d’Aran (sis camions, cinc vehicles lleugers, l’autoescala i l’ambulància) que a l’arribada al servei es van trobar amb un foc totalment desenvolupat. A les 22.39 hores el foc es trobava en fase de control i a les 05.16 hores ja estava totalment apagat.
 
L’incendi ha cremat el tub de la xemeneia i la coberta de fusta que compartien les tres escales d’un mateix edifici. El foc ha afectat cinc pisos dúplex de la segona planta i set pisos més han quedat afectats per l’aigua de l’extinció. Un local de la planta baixa a més de les plantes soterrànies del pàrquing -1 i -2 també han quedat afectats per l’aigua utilitzada durant les tasques d’extinció.
 
L’estructura de l’edifici no ha sofert cap dany i aquest matí efectius dels Bombers, un cop extingit l’incendi, estan fent una inspecció de revisió i valoració dels danys.
 
A causa del foc, cap persona va resultar ferida tot i que com a mesura preventiva es van desallotjar els veïns d’un pis que es trobaven al domicili en el moment de l’incendi. Només tres dels pisos estaven ocupats i les famílies van ser reallotjades en hotels de la zona.
 

Tres persones intoxicades per la mala combustió d’una caldera a Terrassa (Vallès Occidental)
 
Tres persones van ser evacuades ahir per intoxicació a causa de la mala combustió d’una caldera a una casa del carrer Xot a Terrassa.
 
Fins al lloc es van desplaçar un camió, un vehicle lleuger, l’autoescala i l’ambulància amb efectius del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) dels Bombers, que van ser alertats a les 19.26 hores.
 
Dels tres ferits un, de caràcter lleu, va ser evacuat a la Mútua de Terrassa, i els altres dos, de caràcter moderat, van ser traslladats a la cambra hiperbàrica de l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.
 
A La Llagosta, els Bombers van treballar ahir en sis serveis per contenidors cremats (Vallès Oriental)
 
Entre les 18.37 hores i les 19.50 hores d’ahir a la tarda, els Bombers van rebre sis avisos per incendis de contenidors a la Llagosta:
 
  • 18.37h: al carrer Floridablanca cantonada amb l’avinguda Onze de Setembre va cremar un contenidor. S’hi van desplaçar dues dotacions
  • 18.46h: Al carrer Escoles va cremar el contingut de dos contenidors. S’hi va desplaçar una dotació
  • 19.17h: Al carrer Florida, a l’alçada del número 46, va cremar un contenidor i va quedar afectat parcialment un vehicle que estava estacionat al costat. S’hi van desplaçar dues dotacions.
  • 19.25h: A l’avinguda Jaume Balmes cantonada amb el carrer del Mercat, va cremar un contenidor. S’hi van desplaçar dues dotacions.
  • 19.38h: Al carrer Progrés va cremar un contenidor i s’hi va desplaçar una dotació.
  • 19.50h: Va cremar un contenidor a l’avinguda Primer de Maig. S’hi va desplaçar una dotació.