Protecció Civil de la Generalitat ha activat el Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya TRANSCAT en fase d'Alerta per l’accident d’un camió de mercaderies perilloses a l’A2, al punt quilomètric 508, en sentit Lleida al terme municipal de Tàrrega.
 
El camió cisterna, que transporta 10.000 litres de gasoil, ha bolcat però el camioner n’ha sortit il·lès.
 
Els Bombers de la Generalitat han activat 4 dotacions. Segons han comunicat, el vehicle presentava una petita fuita en la vàlvula superior d’un dels seus compartiments. L’altre compartiment del camió va buit.
 
El producte fuitat de la cisterna, uns 10-15 litres, ha anat a parar a la calçada i no ha sobrepassat els vorals. En aquests moments, un cop ja aturada la fuita, s'està a l'espera de l’arribada d’una altra cisterna per fer el transvasament.
 
El Servei Català de Trànsit informa que com a conseqüència del camió cisterna accidentat, l’autovia A-2 a l’altura de Tàrrega (punt quilomètric 508) està totalment restringida en sentit Lleida i es fan desviaments senyalitzats per la N-II.
 
Per la seva banda, 6 patrulles de Mossos d'Esquadra de trànsit i seguretat ciudadana també s'han desplaçat al lloc.