Drets Socials

La Creu Roja i el Departament de Benestar Social i Família garanteixen roba d'hivern a un miler d'infants en risc

query_builder   8 gener 2015 16:42

event_note Nota de premsa

La Creu Roja i el Departament de Benestar Social i Família garanteixen roba d'hivern a un miler d'infants en risc


S’han distribuït targetes de prepagament a famílies en situació de vulnerabilitat perquè comprin roba d’hivern als seus fills i filles
 
Els ajuts, valorats en 149.000 euros, provenen de la convocatòria extraordinària de 2,5 milions del Departament per lluitar contra la pobresa
 
La Creu Roja i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya han distribuït fins a principis de gener ajudes econòmiques a famílies en situació de vulnerabilitat per a la compra de roba d’abric per als seus fills i filles durant aquest hivern. En total, un miler d’infants s’han beneficiat d’aquests ajuts.
 
La institució humanitària ha distribuït targetes de prepagament a aquestes famílies, carregades amb fons que van ascendir a un total de 149.000 euros, íntegrament finançats pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya a través de  la convocatòria extraordinària de 2,5 milions d’euros per lluitar contra la pobresa amb subvencions dirigides a entitats pel desenvolupament d’actuacions d’atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social, especialment aquelles que tenen infants a càrrec. Per tant, per a cada infant, s’han distribuït targetes de prepagament carregades amb un import de 100 euros.
 
Amb aquestes targetes, les famílies han pogut comprar la roba d’hivern per als seus fills i filles en establiments de Decathlon, com ara xandalls, polars, samarretes, abrics, pantalons, jerseis,  botes, calçat esportiu, etc.
 
Les ajudes s’han destinat a famílies amb fills a càrrec d’entre 0 i 16 anys, amb ingressos inferiors o iguals a 500 € mensuals, més un ingrés addicional de 125 euros per fill/a i/o persona dependent a càrrec. Aquesta xifra es basa en l’IPREM (Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples).
 
Ajuts en 43 punts del territori
 
Les targetes de prepagament s’han distribuït des dels Punts de Suport a les Famílies amb què compta la Creu Roja arreu del territori català. Concretament, les targetes de prepagament s’han distribuït per part de les assemblees locals i comarcals de: Alt Maresme, Alt Penedès, l’Anoia, Argentona, Baix Llobregat Centre, Baix Llobregat Nord, Barcelona, Barcelonès Nord, Berguedà, Caldes d’Estrac, Caldes de Montbui, Cardona, Castelldefels-Gavà-Begues, Cerdanyola-Ripollet-Montcada, Cornellà de Llobregat, El Masnou-Alella-Teià, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Maresme Centre, Mataró, Moianès, Mollet del Vallès-Baix Vallès, Montgat, Osona, Premià de Mar, Sabadell, Sallent, Sant Boi de Llobregat, Sant Celoni-Baix Montseny, Sant Cugat del Vallès-Rubí-Valldoreix, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sentmenat, Sitges, Terrassa, Vallirana, Viladecans-El Prat de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Vilassar de Mar, Tarragona i Lleida.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia