• A l’àmbit d’actuació de l’ATM de Barcelona, per primera vegada, el 2015, es redueix un 3,4% el preu de la targeta T-10 (d’1 a 6 zones). També es rebaixaran els preus dels títols bonificats, la T-Trimestre per a persones en atur  i la T-70/90 FM/FN
  • Als àmbits del Camp de Tarragona, Lleida i Girona també es congelen les tarifes  al manteniment de les aportacions de la Generalitat i les administracions consorciades

A Barcelona, es rebaixen algunes tarifes, es congelen la resta i s’amplia el sistema tarifari integrat


A l’àmbit d’actuació de l’ATM, per primera vegada, el 2015 es redueix el preu de la targeta T-10 (d’1 a 6 zones), concretament un 3,4% respecte la tarifa actual. També es rebaixaran els preus dels títols bonificats, la T-Trimestre per a persones en atur  i la T-70/90 FM/FN, que es calculen en base al preu de la targeta T-10.
 
Pel que fa a la resta de títols de transport, mantindran el mateix preu que aquest 2014.
 
Aquestes mesures són possibles perquè Generalitat, Ajuntament de Barcelona i Àrea Metropolitana de Barcelona incrementen les seves aportacions al sistema tarifari integrat.
 
Els preus fixats, també afecten a les comarques de Osona, Ripollès i el Berguedà, que des de l’1 de gener han passat a formar part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Barcelona, la qual cosa suposarà un estalvi per als usuaris de fins a gairebé un 45% del preu del bitllet en funció del lloc d’origen i la destinació.
 
A la comarca d’Osona, la integració permetrà des d’un primer moment l’ús de tota la gamma de títols integrats, mentre que, per raons tècniques, al Berguedà i el Ripollès la integració, en aquesta primera fase, es formalitzarà a través d’una setena corona i la creació de packs de targetes de 10 viatges dels operadors i l’ATM. La futura implantació de la T-Mobilitat permetrà, en una segona fase, implantar la integració tarifària en aquesta setena corona amb tots els beneficis associats.
 
Actualment, el sistema tarifari integrat de Barcelona abasta 253 municipis i una població de 5.562.773 habitants. Amb l’ampliació s’arribarà a 346 municipis i un total de 5.712.503 habitants.
 
Les tarifes dels títols propis de Rodalies de Catalunya i Regionals també queden congelades.
 
A Tarragona, Lleida i Girona es congelen les tarifes

Al Camp de Tarragona i Girona es congelen totes les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2015. Així doncs, els títols de transport i les targetes sense contacte del sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona i de l’àrea de Girona mantindran el mateix preu que aquest 2014.
 
També  a Lleida, per primera vegada des de la integració tarifària del sistema l’any 2008, es congelen els preus de tots els títols (d’1 a 2 zones), que mantindran el mateix preu del 2014. 
 
Aquestes mesures són possibles perquè la Generalitat i les administracions consorciades mantenen les seves aportacions al sistema tarifari integrat.