Palau Robert

El Palau Robert exposa una selecció de fotografies del projecte "Camí a l'Escola"

query_builder   13 gener 2015 08:02

event_note Nota de premsa

El Palau Robert exposa una selecció de fotografies del projecte "Camí a l'Escola"

El Palau Robert exposa una selecció de fotografies del projecte “Camí a l’Escola” entre el 15 de gener i el 28 de febrer, a les tanques del Jardí del carrer Còrsega. Un projecte que consisteix en un documental de producció francesa i una exposició fotogràfica.
palaurobert
La selecció de fotografies es presentarà als mitjans de comunicació el dijous 15 de gener, a les 12.30 hores, amb la presència del director  de la pel·lícula, Pascal Plisson, i d’un dels  nens que protagonitzen el documental, Carlos Yañez. També hi assistirà el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.
La pel·lícula, guanyadora del Premi César al millor documental i que ha aconseguit més d'1,5 milió d'espectadors a França, narra la història de quatre nens, Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel, que s’han d’enfrontar amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola. Aquests  nens viuen en quatre punts molt distants de la Terra, però comparteixen les mateixes ganes d’aprendre i són conscients que només l’educació els obrirà les portes a un futur millor. Està dirigida pel director i guionista francès Pascal Plisson, autor de diversos documentals sobre naturalesa i especialista en Àfrica i la tribu Massai, de la qual ha realitzat la pel·lícula documental "Massai, guerrers de la pluja".
El projecte proposat per “Camí a l’Escola” ha aconseguit el reconeixement i suport de l'Organització de Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO),com també de les principals ONG mundials en matèria de cultura i d'educació i infància.
La pel·lícula s’estrena a Catalunya el divendres 23 de febrer.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia