Direcció General de Comunicació

Govern

Nomenaments

query_builder   13 gener 2015 18:34

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Amadeu Altafaj i Tardio, Representant Permanent davant la Unió Europea
 
Nascut a Barcelona l’any 1968.
 
És llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomat en Estudis Superiors en Europeriodisme per la Universitat Robert Schuman d’Estrasburg.
 
Entre 1995 i 2004 ha treballat com a corresponsal a Brussel·les en diferents mitjans catalans i espanyols. El 2004 s’incorpora a la Comissió Europea com a portaveu de Desenvolupament i Ajut Humanitari, amb el comissari belga Louis Michel, tasca que desenvolupa fins al 2008.
 
Entre 2008 i 2010 treballa com a responsable de la comunicació del president de la CE, José Manuel Barroso, a l’àrea de Relacions Exteriors. A partir de 2010 desenvolupa la seva activitat professional com a portaveu d'Afers Econòmics, Monetaris i de l'Euro de la Comissió Europea, amb el vicepresident Olli Rehn. De 2012 a juliol de 2014 és el cap adjunt del gabinet del vicepresident.
 
Des del juliol passat, és membre de la Unitat de Comunicació i Relacions Interinstitucionals de la Direcció General d'Afers Econòmics i Financers (DG ECFIN) de la Comissió Europea.
 
El 2012 va ser guardonat amb el premi a l’Excel·lència Financera de l’Institut d’Estudis Financers de Barcelona en l’apartat de comunicació financera.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia