Imatge
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, acompanyat pel director de l’INCASÒL, Damià Calvet, ha presidit la constitució del Consell de Participació del Consorci del Parc de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs. Aquest òrgan té caràcter consultiu i es constitueix per fer possible la participació de les entitats vinculades amb el territori de Gallecs, mitjançant el debat i l’assistència al Consorci, en totes aquelles qüestions de la seva competència.
 
L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a Can Jornet Xic de Gallecs, i ha aplegat una trentena de persones i entitats arrelades a aquest espai natural.
 
 
El nou òrgan participatiu
 
El Consell de Participació de Gallecs té com a funcions opinar, debatre i fer propostes sobre temes d’interès per a l’espai rural de Gallecs; aconsellar i ajudar a prendre decisions als òrgans de govern del Consorci; conèixer i debatre el Pla de gestió anual del Consorci i participar en l’avaluació d’aquells programes i plans d’actuació en els quals el Consell de Participació de Gallecs prengui part.
 
L’òrgan està integrat per dos representants de la Generalitat; un de cadascun dels ajuntaments de Mollet del Vallès,  Santa Perpètua de la Moguda, Palau-Solità i Plegamans, Parets del Vallès, Montcada i Reixac i Lliçà de Vall; i representants, actualment, de tretze d’entitats i associacions vinculades al territori de Gallecs que es pot ampliar fins a 35. Aquestes entitats són:
 
- Associació pel Desenvolupament Agrorural
- Cooperativa Agrícola La Perpetuenca S.C.C.L.
- Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume
- Club d'Activitats de Muntanya de Parets del Vallès
- Centre Excursionista de Parets
- AA.VV Estany de Gallecs
- Fundació Cultural de Montcada          
- Associació per a la Conservació de l'Entorn i la Recerca de la Natura
- Associació Agroecològica de Gallecs
- Associació de Pagesos de Gallecs
- AA.VV de l'Espai Rural de Gallecs
- Associació de Defensa dels Rèptils i Amfibis de   Gallecs
- Agrupació de Defensa Forestal de Gallecs.

2  

Fitxers adjunts

Imatge

Imatge
JPG | 215

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 941