Moment del curs en l'última edició
Moment del curs en l'última edició
El Parc Natural del Delta de l’Ebre del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) convoca, amb el suport de l’Ajuntament de l’Aldea i l’Associació d’empresaris d’activitats turístiques del delta de l’Ebre, el vuitè curs “Atendre un punt d’informació del Parc”.
 
Aquest curs està destinat a totes aquelles empreses turístiques del delta de l’Ebre que, de manera voluntària, volen acreditar-se i actuar com a punt d’informació del Parc. És una de les accions previstes en el programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre 2012-2016.
 
El curs “Atendre un punt d’informació del Parc” forma part de les accions previstes en el programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre 2012-2016. Els seus principals objectius són millorar la informació que donen les empreses turístiques sobre el Parc i la resta del delta, facilitar a les empreses turístiques assessorament i formació continuada, implicar en la gestió del turisme a les empreses turístiques i, millorar la qualitat i l’accessibilitat de la informació sobre el Parc.
 
Les empreses que vulguin acreditar-se hauran de complir diversos requisits, com ara formar part del Fòrum Permanent, ser membre d’alguna Associació d’empresaris del Delta, complir totes les disposicions legals, donar informació gratuïta, objectiva i completa d’acord amb la formació rebuda i, desenvolupar activitats turístiques d’acord amb el principis de la Carta.
 
El Parc Natural del delta de l’Ebre identificarà a les empreses que superin el curs amb el distintiu de Punt d’Informació del Parc Natural del delta de l’Ebre, impartirà cursos de formació  i seminaris, i proveirà a les empreses de publicacions i altres materials informatius.
 
El curs, de 33hores, s’iniciarà el proper 3 de febrer i finalitzarà el 10 de març. També està obert a totes les persones interessades en la matèria.
 
Podeu consultar el programa del curs a: www.facebook.com/PNDeltaEbre (esdeveniment). Més informació i inscripcions: Tel. 977 482 181.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.