Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Nou curs per acreditar-se com a punt d'informació del Parc Natural del delta de l'Ebre

En les darreres edicions s'han certificat un total de 86 empreses turístiques

query_builder   14 gener 2015 17:19

event_note Nota de premsa

Nou curs per acreditar-se com a punt d'informació del Parc Natural del delta de l'Ebre

En les darreres edicions s'han certificat un total de 86 empreses turístiques

Moment del curs en l'última edició
Moment del curs en l'última edició
El Parc Natural del Delta de l’Ebre del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) convoca, amb el suport de l’Ajuntament de l’Aldea i l’Associació d’empresaris d’activitats turístiques del delta de l’Ebre, el vuitè curs “Atendre un punt d’informació del Parc”.
 
Aquest curs està destinat a totes aquelles empreses turístiques del delta de l’Ebre que, de manera voluntària, volen acreditar-se i actuar com a punt d’informació del Parc. És una de les accions previstes en el programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre 2012-2016.
 
El curs “Atendre un punt d’informació del Parc” forma part de les accions previstes en el programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre 2012-2016. Els seus principals objectius són millorar la informació que donen les empreses turístiques sobre el Parc i la resta del delta, facilitar a les empreses turístiques assessorament i formació continuada, implicar en la gestió del turisme a les empreses turístiques i, millorar la qualitat i l’accessibilitat de la informació sobre el Parc.
 
Les empreses que vulguin acreditar-se hauran de complir diversos requisits, com ara formar part del Fòrum Permanent, ser membre d’alguna Associació d’empresaris del Delta, complir totes les disposicions legals, donar informació gratuïta, objectiva i completa d’acord amb la formació rebuda i, desenvolupar activitats turístiques d’acord amb el principis de la Carta.
 
El Parc Natural del delta de l’Ebre identificarà a les empreses que superin el curs amb el distintiu de Punt d’Informació del Parc Natural del delta de l’Ebre, impartirà cursos de formació  i seminaris, i proveirà a les empreses de publicacions i altres materials informatius.
 
El curs, de 33hores, s’iniciarà el proper 3 de febrer i finalitzarà el 10 de març. També està obert a totes les persones interessades en la matèria.
 
Podeu consultar el programa del curs a: www.facebook.com/PNDeltaEbre (esdeveniment). Més informació i inscripcions: Tel. 977 482 181.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia