CONVENI
El Departament d’Ensenyament ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa KIBUC, de mobles i complements de la llar, per promoure els estudis professionals artístics en el sector del disseny. El conveni el van signar ahir al matí a la seu del Departament  el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, i, per part de l’empresa, el president, Xavier Soria, i el vicepresident, Sergi Arasa.
 
El conveni, vigent  fins al curs 2016-17, vol fomentar la participació de l’empresa en la formació en el sector del disseny. Amb aquesta finalitat, es proposen projectes de treball relacionats amb l’empresa que es podran configurar com a projectes integrats d’alumnes seleccionats d’aquests cicles en les escoles d’Art i Disseny de Catalunya, com a activitats formatives relacionades amb l’activitat i la millora de la qualificació professional.
 
Per a aquest curs s’han proposat cinc propostes d’activitat en relació a projectes de:
 
·           Fotografia. Documentació dels mobles en la vida real en diferents contextos.
·           Gràfica publicitària, impresa, audiovisual o interactiva. Campanya de llançament i aplicacions en diferents mitjans (on i offline) de la campanya de llançament dels nous productes.
·           Disseny de moble. Disseny d’una taula de menjador, on l’eix del projecte seria la funcionalitat i les solucions.
·           Aparadorisme. Projectar una línia d’aparadors per a les botigues.
·           Interiorisme. Ambients interiors Projectar una línia d’ambient per a una estructura familiar determinada.
 
En aquests projectes participen, aquest curs 2014-15, set escoles d’Art i Disseny de Catalunya que són: L’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol de Lleida, L’Escola d’Art Municipal Arsenal de Vilafranca del Penedès, L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Garriga, L’Escola d’Art i disseny Illa de (Sabadell, L’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià de Barcelona, L’Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja de Barcelona, i L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot; amb un total de 56 alumnes, cinc dels quals obtindran el reconeixement de l’empresa Kibuc en el seu futur professional.
 
 
16 de gener de 2015
 
 

1  

Imatges

CONVENI

CONVENI 37