Educació

Ensenyament signa un acord amb l'empresa de mobles KIBUC per promoure els estudis professionals artístics en el sector del disseny

query_builder   16 gener 2015 15:08

event_note Nota de premsa

Ensenyament signa un acord amb l'empresa de mobles KIBUC per promoure els estudis professionals artístics en el sector del disseny

CONVENI
El Departament d’Ensenyament ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa KIBUC, de mobles i complements de la llar, per promoure els estudis professionals artístics en el sector del disseny. El conveni el van signar ahir al matí a la seu del Departament  el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, i, per part de l’empresa, el president, Xavier Soria, i el vicepresident, Sergi Arasa.
 
El conveni, vigent  fins al curs 2016-17, vol fomentar la participació de l’empresa en la formació en el sector del disseny. Amb aquesta finalitat, es proposen projectes de treball relacionats amb l’empresa que es podran configurar com a projectes integrats d’alumnes seleccionats d’aquests cicles en les escoles d’Art i Disseny de Catalunya, com a activitats formatives relacionades amb l’activitat i la millora de la qualificació professional.
 
Per a aquest curs s’han proposat cinc propostes d’activitat en relació a projectes de:
 
·           Fotografia. Documentació dels mobles en la vida real en diferents contextos.
·           Gràfica publicitària, impresa, audiovisual o interactiva. Campanya de llançament i aplicacions en diferents mitjans (on i offline) de la campanya de llançament dels nous productes.
·           Disseny de moble. Disseny d’una taula de menjador, on l’eix del projecte seria la funcionalitat i les solucions.
·           Aparadorisme. Projectar una línia d’aparadors per a les botigues.
·           Interiorisme. Ambients interiors Projectar una línia d’ambient per a una estructura familiar determinada.
 
En aquests projectes participen, aquest curs 2014-15, set escoles d’Art i Disseny de Catalunya que són: L’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol de Lleida, L’Escola d’Art Municipal Arsenal de Vilafranca del Penedès, L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Garriga, L’Escola d’Art i disseny Illa de (Sabadell, L’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià de Barcelona, L’Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja de Barcelona, i L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot; amb un total de 56 alumnes, cinc dels quals obtindran el reconeixement de l’empresa Kibuc en el seu futur professional.
 
 
16 de gener de 2015
 
 

1  

Imatges

CONVENI

CONVENI 37

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia