Cultura

31 companyies i empreses catalanes participaran a la fira internacional d'arts escèniques i música de Friburg

query_builder   19 gener 2015 13:59

event_note Nota de premsa

31 companyies i empreses catalanes participaran a la fira internacional d'arts escèniques i música de Friburg

  • La fira tindrà lloc a la ciutat alemanya del 26 al 29 de gener de 2015
  • És un dels principals punts de trobada de programadors i responsables de festivals d'arts escèniques, tant alemanys com centreeuropeus
La 27a edició de la fira internacional d'arts escèniques i música Internationale Kulturbörse de Friburg (IKF) acollirà 31 companyies, empreses i institucions culturals catalanes. La presència catalana a Friburg de Brisgòvia (Alemanya) es concentrarà en un estand paraigua del Departament de Cultura des d'on es donaran a conèixer les propostes catalanes al públic professional, principalment programadors i responsables de festivals d'arts de carrer, teatre, dansa, espectacles infantils, circ i música.
 
De les 31 entitats presents enguany a Friburg, 14 participaran amb els seus espectacles al programa d'actuacions en directe de la fira. Aquestes són Campi Qui Pugui, Dudu i companyia, Xip Xap, Chapertons, Jordi L. Vidal Company, Cia La Tal, Cia Pep Bou, La Industrial Teatrera, Always Drinking Marxing Band, Katraska Cia, Camut Band, Teatre Nu, Cia Mar Gómez i la Cia Jordi Rocosa.
 
A més d’aquestes companyies, també hi haurà altres entitats presents a la fira amb l’objectiu d’establir nous contactes que els permetin entrar al mercat alemany o reforçar els lligams ja establerts en edicions anteriors. Les companyies catalanes que enguany han confirmat la seva assistència a la Kulturbörse de Friburg 2015 són: Actúa Produccions, Alter Circus, Always Drinking Marxing Band, Associació Cultural Rotativa, Camut Band, Cia David Moreno, Cia Jordi Rocosa, Cia La Tal, Cia Mag Edgard, Cia Mar Gómez, CircaTronic, CQP Produccions, Del Revés, Efímer, Espectacle Spectacular, Fadunito, Farrés Brothers, La Industrial Teatrera, JAM, Jordi L. Vidal Company, Katraska Cia, La Maleta dels espectacles, Los Galindos, Cia Pep Bou, Ponten Pie, Xip Xap i Teatre Nu.
 
A la Kulturbörse de Friburg també hi seran presents la Fira Mediterrània de Manresa, Fira Tàrrega, la Delegació de la Generalitat a Alemanya i el Departament de Cultura representat a través de l’Institut Ramon Llull i l’Institut Català de les Empreses Culturals.
 
En els últims anys les arts escèniques i la música catalanes han aconseguit ser un referent per als programadors alemanys, gràcies entre altres, a la participació de companyies catalanes a la Kulturbörse. Tant en l'edició del 2012, quan Catalunya va ser convidada especial a la fira, com en la del 2013 i 2014, la fira ha comptat amb una presència important de companyies catalanes, amb produccions que després han girat amb èxit per Alemanya i Europa.
 
Més informació: www.creativecatalonia.cat
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia