Cultura

El 30 de gener s'obre la inscripció a les proves per obtenir els certificats de coneixement de llengua catalana

query_builder   21 gener 2015 12:01

event_note Nota de premsa

El 30 de gener s'obre la inscripció a les proves per obtenir els certificats de coneixement de llengua catalana

  • El termini de presentació de sol·licituds d’inscripció està obert fins el 18 de febrer
  • Les proves per obtenir els certificats de coneixement en llengua catalana tindran lloc del 9 de maig al 13 de juny de 2015
El 30 de gener s’obre la inscripció a les proves per obtenir els certificats de llengua catalana que convoca anualment la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Les proves estan obertes a qualsevol persona que tingui 16 anys o més en la data de la prova i no es requereix cap titulació acadèmica prèvia.
 
El termini de presentació de sol·licituds d’inscripció està obert del 30 de gener al 18 de febrer. Les sol·licituds es poden presentar per mitjà de l’Oficina Virtual de Tràmits (www.gencat.cat/ovt) o bé presencialment a les oficines de la Direcció General de Política Lingüística. Les proves tindran lloc entre el 9 de maig i el 13 de juny.
 
El sistema de certificats de la Direcció General de Política Lingüística permet acreditar cinc nivells de competència lingüística en català d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) del Consell d’Europa: el nivell bàsic (A2), el nivell elemental (B1), el nivell intermedi (B2), el nivell de suficiència (C1) i el nivell superior (C2).
 
Al portal Llengua catalana (www.gencat.cat/llengua/certificats) es facilita la descripció de les proves, models d’examen i diversa documentació que permet triar el nivell més adequat als coneixements de cadascú i preparar-se per a la prova.
 
Convocatòria de proves 2015
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia