• Canvis en l’oferta i la imatge del programa CINC, Cinema Infantil En Català
El Departament de Cultura renova el portal de Cinema en català http://www.gencat.cat/llengua/cinema, l’eina que recull l’oferta de cinema disponible, tant pel que fa a la producció pròpia com a les pel·lícules doblades o subtitulades. També s’ha millorat el programa CINC, que té per objectiu fomentar el consum de cinema infantil en català, amb canvis en l’oferta per arribat a més espectadors i una nova imatge corporativa.
 
Les funcionalitats noves que incorpora el portal web de Cinema en català són: informació sobre la versió de cada sessió cinematogràfica (versió original, versió doblada, versió original subtitulada en català) i dades obertes per a la redifusió de la informació. Tot el portal web es presenta amb una imatge corporativa renovada.
 
També s’ha guanyat presència a les xarxes socials amb l’obertura d’un nou canal a Twitter (@cat_cine), que s’afegeix a la ja existent pàgina de Facebook de Cinema en català, que té gairebé 10.000 seguidors. Així mateix, s’obre també una via de contacte amb programadors i exhibidors perquè puguin trametre informació actualitzada sobre l’oferta de cinema en català.
 
Pel què fa al programa CINC, aquest es presenta amb canvis en l’oferta i una nova imatge corporativa. El CINC, programa impulsat pel Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística i amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes, inclourà a partir d’aquest any la programació permanent de cinema infantil en català de sales de tot Catalunya. Aquesta programació s’afegeix al ja tradicional cicle de dues temporades, primavera i estiu, del CINC. Des del seu inici, l’any 2001, fins a l’actualitat, el programa ha comptat amb més de 500.000 espectadors.
 
Portal de Cinema en català:  http://www.gencat.cat/llengua/cinema