• Aquest increment està orientat, principalment, al suport a la creativitat i a les empreses culturals
ACN
El Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha presentat aquest matí les línies bàsiques del pressupost del Departament de Cultura a la Comissió de Cultura i Llengua del Parlament. El pressupost presentat per al 2015 és de 241,7 milions d’euros, és a dir, un 7,1% més elevat respecte l’any 2014.
 
En la mateixa compareixença el Conseller de Cultura ha destacat que amb aquest augment “hem presentat un pressupost que estabilitza i serveix de palanca per a la cultura del país”.
 
La prioritat de la despesa del pressupost de 2015 està orientada al suport a la creativitat i a les empreses culturals, a fomentar les línies d’acompanyament i suport al sector i al suport i lideratge dels grans equipaments culturals.
 
CiU i ERC han rebutjat les emenes a la totalitat de la resta de grups a la secció  pressupostària del Departament de Cultura, prèviament ERC ha retirat les esmenes a la totalitat que havia presentat als pressupostos d'aquest departament.
 
El següent tràmit serà l’aprovació definitiva dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya al ple del Parlament, prevista per el mes de febrer.

1  

Imatges

Un moment de la presentació de les línies bàsiques del pressupost 2015

Un moment de la presentació de les línies bàsiques del pressupost 2015 5665

1  

Fitxers adjunts

Presentació línies bàsiques pressupost 2015

Presentació línies bàsiques pressupost 2015
PDF | 219