Direcció General de Comunicació

Govern

El Govern aprova el decret que fixa els currículums dels cicles formatius de ceràmica i terrisseria

query_builder   27 gener 2015 14:09

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el decret que fixa els currículums dels cicles formatius de ceràmica i terrisseria

 
  • Estableix la durada dels cicles i incrementa els continguts en llengua anglesa
 
El Consell Executiu ha aprovat el decret dels currículums dels cicles formatius de grau mitjà d’arts plàstiques i disseny de decoració ceràmica i de terrisseria, i del cicle formatiu de grau superior d’arts plàstiques i disseny de ceràmica artística. D’aquesta manera, es dóna resposta a les necessitats de qualificació professional detectades al sector.
 
El decret estableix la durada dels cicles: 1.600 hores per als cicles mitjans de decoració ceràmica i de terrisseria i 2.000 hores per al cicle superior de ceràmica artística. A més, s’incrementa la presència de continguts en llengua anglesa, amb la finalitat d’incorporar l’anglès en situacions professionals habituals i en la presa de decisions en l’àmbit laboral.
 
En cadascun dels cicles formatius s’estableix la competència general i les competències professionals a desenvolupar, les ocupacions i llocs de treball als quals dóna accés, els objectius, la distribució horària, els mòduls formatius que els componen i els criteris d’avaluació.
 
El decret inclou les convalidacions i les exempcions per a cadascun dels cicles formatius. També es preveu la possibilitat de dur a terme crèdits europeus (ECTS) per facilitar la mobilitat de l’alumnat. S’assignen 120 crèdits ECTS al títol de tècnic superior en ceràmica artística.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia