·         Accident de trànsit mortal al casc urbà d’Olot (Garrotxa)
·         Incendi en un habitatge de Blanes amb dues persones afectades lleus (la Selva)
·         Incendi en un habitatge d’Olesa de Montserrat amb tres afectats lleus (Baix Llobregat)
·         Incendi en una casa de Sant Celoni amb quatre evacuats lleus (Vallès Oriental)
 
 
 
Accident de trànsit mortal a Olot
A les 23.29 hores, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un accident de trànsit mortal al carrer Bisbe Vilanova d’Olot. Es tracta d’una sortida de via d’un turisme que va xocar amb el mur i va bolcar anant a parar al riu Fluvià. En el vehicle hi viatjaven dos ocupants, un dels quals, un jove de 24 anys, va perdre la vida al mateix lloc de l’accident. Mentre que l’altre ocupant, un jove de 18 anys, va poder sortir del vehicle i va resultar ferit menys greu. Aquest, va ser evacuat amb l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Josep Trueta de Girona.
Al lloc, van treballar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius de la Policia Local, dues dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM.
 
Incendi en un habitatge de Blanes amb dues persones afectades lleus
A les 21.39 hores, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi al número 21 del carrer Pablo Neruda de Blanes. El foc, estava concentrat a l’armari de comptadors de la llum que hi havia a l’entrada de l’edifici de quatre plantes. El fum va afectar tota l’escala i les portes d’entrada dels habitatges. Durant  l’incendi, els veïns de l’edifici, el qual en total té deu vivendes, es van confinar als balcons dels seus habitatges i un cop els Bombers van donar per extingit l’incendi i ventilada la zona ja van poder sortir. Dues persones van ser evacuades a l’Hospital de Blanes amb l’ambulància del SEM per inhalació de fum lleu.
Al lloc, van treballar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van poder donar per controlat el foc a les 22.00 hores del vespre, tot comprovant que totes les persones de l’edifici es trobessin bé.
 
 
Incendi en un habitatge d’Olesa de Montserrat amb tres afectats lleus
Els Bombers de la Generalitat han treballat també, amb cinc dotacions, en un incendi en un habitatge d’Olesa de Montserrat, al segon pis del número 1 de l’Avinguda Francesc Macià. L’avís d’aquest incendi s’ha rebut a les 03.30 hores de la matinada. En aquest cas, ha cremat un sofà i el fum i la temperatura ha afectat les persianes i el guix del sostre de tota l’estança. Al voltant, de les 4.00 hores de la matinada, els Bombers han pogut donar per apagat l’incendi.
Tres persones d’aquest immoble han hagut de ser evacuades amb l’ambulància del SEM a l’hospital de Martorell amb símptomes lleus per inhalació de fum.  
Els veïns de l’edifici, que té tres plantes, amb un total de sis habitatges, han estat desallotjats preventivament, però han pogut tornar als seus habitatges al voltant de les 04.30 hores.
 
Incendi en una casa de Sant Celoni amb quatre evacuats lleus
En aquests moments, els Bombers de la Generalitat amb cinc dotacions treballen en un incendi a Sant Celoni que afecta una casa situada al número 321 del carrer Perú. El foc, del qual s’ha rebut l’avís a les 06.24 hores, està controlat des de les 07.00 hores d’aquest matí i s’ha concentrat a la planta baixa.
Les quatre persones d’aquest habitatge han estat evacuades a l’exterior de l’habitatge amb l’escala manual desplegable i el SEM, que ha activat dues ambulàncies, les ha evacuat a l’hospital de Sant Celoni afectades lleus pel fum.