Territori

Rodalies de Catalunya millora l'oferta de primera hora al tram Figueres-Portbou i a l'R2 sud direcció Barcelona

query_builder   29 gener 2015 10:50

event_note Nota de premsa

Rodalies de Catalunya millora l'oferta de primera hora al tram Figueres-Portbou i a l'R2 sud direcció Barcelona

  • A partir del 2 de febrer, un nou tren enllaçarà Figueres amb Portbou amb sortida a les 07.00 i arribada a Portbou a les 07.23
  • Es millora el servei de primera hora al tram Sant Vicenç de Calders-Vilanova i la Geltrú amb un nou tren que permetrà arribar abans de les 07.00 a Barcelona als viatgers d’aquest tram
 
 
Rodalies de Catalunya millorarà el servei de primera hora del matí a les línies RG1 i R2 sud. A partir d’aquest dilluns, 2 de febrer hi haurà un nou servei al tram Figueres-Portbou que sortirà a les 7.00h i un altre entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú, que permetrà arribar a Barcelona abans de les 7 del matí.
 
Així, a partir de dilluns vinent, els dies laborables el servei de Rodalies de Catalunya de la línia RG1 disposarà d’un nou servei al tram Figueres-Portbou. El nou tren sortirà de Figueres a les 07.00 amb arribada a Portbou a les 07.23 hores. Amb aquesta modificació, Renfe pretèn facilitar els desplaçaments que des de Figueres es produexin a primera hora del matí fins les poblacions de Portbou, Vilajuïga, Llançà i Colera. 
 
Actualment el primer tren de Rodalies de Catalunya arriba a Portbou a les 08.53 hores.
 
 
Millora servei R2 sud
 
Pel que fa l’R2 sud, també dilluns es posa en funcionament un nou servei a primera hora del matí entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú, que permetrà avançar l’hora de sortida a les estacions de Sant Vicenç de Calders (05.44), Calafell, Segur, Cunit i Cubelles per arribar abans de les 7h a Barcelona.
 
Actualment el primer tren surt de Sant Vicenç de Calders a les 06.00 hores.
 
Tota la informació sobre horaris i serveis es pot trobar al web www.rodaliesdecatalunya.cat i al telèfon 900 41 00 41.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 90

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia