El nou Centre d’Atenció Primària, que va entrar en funcionament el dia 15 de desembre de 2014, donarà serveis d'atenció primària de salut a prop de 20.000 persones de l'Alt Mogent
Inauguració CAP Llinars del Vallès
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha presidit avui, dia 29 de gener, la inauguració del Centre d’Atenció Primària Llinars del Vallès, situat al carrer de Joaquim Blume, 17. Aquest nou centre, gestionat per l’Institut Català de la Salut, ha suposat una millora important en l’atenció per a les prop de 20.000 persones de l’Àrea Bàsica de Salut Alt Mogent, amb un àmbit territorial de referència de Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor i Vilalba Sasserra.
 
L’import total de l’obra i l’equipament ha estat de 2.790.432 euros.
 
L’equip que hi presta els serveis d’atenció primària de salut està format per metges de medicina familiar i comunitària, pediatria, personal d’infermeria, odontologia, llevadoria i personal d’atenció a la ciutadania. Aquest conjunt de professionals presta serveis d’atenció sanitària integral, amb activitats preventives i d’educació sanitària, seguiment de les malalties cròniques i programes d’atenció domiciliària, en el marc del sistema públic de salut i, per tant, accessible i gratuït per a tota la ciutadania.
 
Recordeu que podeu trucar al 061 CatSalut Respon, si us cal fer una consulta sobre salut, malalties o serveis sanitaris. Si voleu avisar d’una emergència, truqueu al 112. Tots dos telèfons funcionen les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.