Agència Catalana de l'Aigua

Llera

L'Agència Catalana de l'Aigua retira diversos arbres de la llera del riu la Muga, dins el terme municipal d'Albanyà (Alt Empordà)

query_builder   31 gener 2015 09:00

event_note Nota de premsa

L'Agència Catalana de l'Aigua retira diversos arbres de la llera del riu la Muga, dins el terme municipal d'Albanyà (Alt Empordà)

 
  • Aquesta actuació, pressupostada en més de 3.830 euros, s’ha portat a terme en la confluència d’aquest curs fluvial amb el Clot de la Cànova
 
  • Els treballs, que han consistit en la retirada d’abres tombats, caiguts i a punt de caure, permeten garantir la màxima capacitat hidràulica de la llera en cas d’avingudes i redueixen el riscde desbordament  sobre habitatges i horts adjacents
 
 
L’Agència Catalana de l’Aigua ha finalitzat recentment els treballs per adequar un tram de la llera del riu la Muga, dins el terme municipal d’Albanyà, a l’Alt Empordà. Concretament, s’ha treballat en la confluència d’aquest curs fluvial amb el Clot de la Cànova.
 
Les actuacions, amb un cost superior als 3.830 euros, les ha dut a terme Forestal Catalana SA, en virtut del conveni de col·laboració signat amb l’Agència Catalana de l’Aigua. En aquest sentit, les tasques desenvolupades han consistit en la retirada d’abres tombats, caiguts i a punt de caure, reduint així el risc sobre habitatges i horts adjacents.
 
Les mesures dutes a terme, desenvolupades fora de zona urbana, donaran, per tant, una major capacitat de desguàs de la llera en cas que es produeixin episodis d’avinguda.
 
Prop de 40 actuacions en lleres no urbanes
 
L’Agència Catalana de l’Aigua ha destinat 100.000 euros en un total de 39 actuacions en zones no urbanes (13 a Girona, 16 a Barcelona, 6 a Tarragona i 4 a les Terres de l’Ebre), les quals han estat finançades íntegrament per l’Agència.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 150

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia