Empresa i Treball

MODA

El 080 arrenca dilluns al Museu Marítim de Barcelona amb les propostes de més d'una trentena de dissenyadors i marques

query_builder   30 gener 2015 13:14

event_note Nota de premsa

MODA

El 080 arrenca dilluns al Museu Marítim de Barcelona amb les propostes de més d'una trentena de dissenyadors i marques

  •  El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà dilluns el certamen de moda que s’estrena amb l’exposició “Stars on Fashion” de Ruven Afanador
  •  El primer dia de desfilades es presentaran les propostes de Pablo Erroz i Edgar Carrascal; Celia Vela; Brain & Beast i Mango
  • La passarel·la compta novament amb un càsting excpecional, amb models de renom internacional com Andrés Velencoso, Jon Kortajarena, Oriol Elcacho, Alba Galocha, Clara Alonso, Dalianah Arekion o Malena Costa, entre altres
Del 2 al 5 de febrer, el Museu Marítim de Barcelona acollirà la 15a edició del 080 Barcelona Fashion, on es presentaran les col·leccions per a la temporada tardor/hivern 2015-2016 de més d’una trentena de dissenyadors i marques. El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà dilluns el certamen, juntament amb el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres; el director general de Comerç, Josep Maria Recasens; i el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Miquel Rodríguez.  
 
El 080 Barcelona Fashion s’estrena amb l’exposició “Stars on Fashion”, del prestigiós fotògraf de moda Ruven Afanador. Dilluns 2 de febrer, a les 13.30h, i prèviament a l’acte inaugural, tindrà lloc la presentació de la mostra, que comptarà amb la presència del fotògraf i de la model Nieves Álvarez.
 
A partir de les 16.00 hores tindran lloc les desfilades del primer dia de passarel·la, amb les propostes de Pablo Erroz i Edgar Carrascal; Celia Vela; Brain & Beast i; Mango. També tindrà lloc la inauguració de l’exposició ‘Fils de complicitat’, de la dissenyadora Celia Vela i la pintora Begoña Ramos (18.00h).
 
 
La passarel•la 080: Una trentena desfilades de dissenyadors i marques
 
La Sala Marqués de Comillas del Museu Marítim serà l’escenari on dissenyadors, marques catalanes consolidades de presència internacional, i empreses de l'Agrupació Catalana de Tèxtil i Moda (ACTM) presentaran les seves propostes per a la propera temporada tardor-hivern. (Per ordre alfabètic): ALDOMARTINS; BÓBOLI; BRAIN&BEAST; EDGAR CARRASCAL; CELIA VELA; CND BY CÓNDOR; CUSTO BARCELONA; DESIGUAL; ESCORPION; GEORGINA VENDRELL; ISOMETRIC; JOSEP ABRIL; JUSTICIA RUANO; KRIZIA ROBUSTELLA; LEBOR GABALA; MANGO; MANUEL BOLAÑO; MENCHÉN TOMÁS; MIQUEL SUAY; MIRIAM PONSA; NATALIE CAPELL; NAULOVER; OSCARLEON; PABLO ERROZ; PAGÈ; PUNTO BLANCO; RITA ROW; SITA MURT; TCN; TORRAS; TXELL MIRAS; WHO i YERSE.
 
Calendari 15a ed. 080 Barcelona Fashion
 
            Dilluns, 2 de febrer de 2015
 
13.30 hores  INAUGURACIÓ 15a EDICIÓ 080 BARCELONA FASHION

            Inauguració exposició Ruven Afanador           
16.00 hores  PABLO ERROZ / EDGAR CARRASCAL         
17.30 hores  CELIA VELA
18.00 hores  Presentació Exposició Celia Vela
19.00 hores  BRAIN & BEAST
20.30 hores  MANGO (*)              
                                              
            Dimarts, 3 de febrer de 2015
 
10.00 hores  Live Shooting by Ruven Afanador
10.30 hores  CND by CÓNDOR / BÓBOLI
12.30 hores  TXELL MIRAS / LEBOR GABALA            
14.00 hores  TCN
16.00 hores  MIRIAM PONSA                              
17.30 hores  JOSEP ABRIL
19.00 hores  SITA MURT
21.00 hores  DESIGUAL(*)
           
            Dimecres, 4 de febrer de 2015
 
10.00 hores  GEORGINA VENDRELL / ISOMETRIC
10.00 hores  Masterclass by Ruven Afanador
11.30 hores  KRIZIA ROBUSTELLA / PAGÈ
12.30 hores  Lliurament del premi Dress Coke
13.00 hores  NAULOVER
14.00 hores  YERSE
16.00 hores  MANUEL BOLAÑO
17.30 hores  MIQUEL SUAY
19.00 hores  MENCHÉN TOMÀS            
21.00 hores  CUSTO BARCELONA(*)
 
            Dijous, 5 de febrer de 2015
 
 9.00  hores   Inauguració Barcelona Fashion Summit
10.00 hores  OSCARLEON / RITA ROW
11.30 hores  WHO / ALDOMARTINS
12.30 hores  PUNTO BLANCO / TORRAS
14.00 hores  ESCORPION
16.00 hores  NATALIE CAPELL
17.30 hores  Lliurament del Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion Tardor Hivern 2015
 
JUSTICIA RUANO
 
(*) Desfilades que requereixen invitació de la firma.
 
El dia de cloenda, la passarel•la del 080 Barcelona Fashion passarà el relleu a la desfilada de MODAFAD (19:00 h.)
 
El 080 Barcelona Fashion oberta al públic: L’Àrea Oberta (Open Area)
 
El certamen reedita la seva vocació de fer arribar la cultura de la moda a la ciutadania. Per això, l’Area Oberta (Open Area) es consolida com l’espai on el certamen s’obre el públic en general, i conflueixen professionals i visitants. En aquesta edició, la zona Open Area acollirà el Village –amb els estands de patrocinadors i sponsors-, el plató del 080 TV Channel, i les diferents activitats paral•leles. A l’Open Area també s’instal•larà l’espai comercial, el 080 Fashion Market, que donarà cabuda a una quarantena de botigues efímeres (Pop-Up Stores) de moda, calçat i complements que aproparan als visitants les col•leccions més avantguardistes.
 
En aquesta edició, les escoles de moda i disseny tindran un espai propi al 080 Fashion Market. Un total de 9 escoles comptaran amb estands dins la zona comercial on s’exposaran i comercialitzaran dissenys dels alumnes. Les acreditacions per accedir a l’Open Area es poder obtenir a través del web del 080.
 
Càsting 080 Barcelona Fashion
 
La nova edició del 080 Barcelona Fashion compta amb un càsting excepcional. Com a models masculins, desfilaran tres topmodels de renom internacional: Andrés Velencoso, Jon Kortajarena i Oriol Elcacho, juntament amb altres models presents als circuits internacionals com Xavi Serrano, actual imatge de Dolce & Gabanna, Xavi Serrano, i; Sam Steele, que serà la nova imatge de Etro Spring Summer 2015. També desfilen altres noms com Antonio Navas, Adrian Cardoso,
 
Aitor Andueza, Albert de Amer, Álvaro Silveira o Nicolàs Coronado, entre altres. Quant als models internacionals, la passarel·la compta amb la participació de topmodels del rànquing mundial masculí com Clement Chavernaud, Arthur Gosse o Ben Allen.
 
Per la seva banda, el càsting femení està format per models com Alba Galocha, Alejandra Alonso, Amanda Moreno, Clara Alonso, Dalianah Arekion, Malena Costa o Steffy Argelic, entre altres. Aquesta edició compta també amb un bon nombre de models presents a les principals passarel·es: Anastasia Ivanova, Anna Martynova, Antonina Vasylchenko, Carolina Thaler, Josefien Rodermars, Kremi Otashliyska, Manuela Frey, Magdalena Jasek, Zhenya Katava.
 
 
Una edició més, el canal oficial del certamen, el 080 TV Channel, emetrà per Internet a través del web www.080barcelonafashion.cat, amb una programació contínua que es complementarà amb la retransmissió en directe de totes les desfilades. TV3 també retransmetrà en streamming les desfilades.
           
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia