• S’incrementen les expedicions al corredor Castellet i la Gornal - Castellví de la Marca – Vilafranca i entre la Múnia i Vilafranca s’allarguen els serveis per arribar al Polígon Casanova de Santa Margarida i els Monjos
 
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat introduirà a partir de demà diverses millores en els serveis d’autobús interurbà de l’Alt Penedès que milloraran les comunicacions dins d’aquesta comarca. En concret, s’estableix un servei a la demanda entre diferents nuclis dels municipis de Castellví de la Marca, Santa Margarida i els Monjos, i Castellet i la Gornal i Vilafranca del Penedès. Així, s’incrementen els serveis a les línies Clariana-Vilafranca i els Masets dels Cosins-Vilafranca. Actualment, donen servei a la demanda els dimecres i els dissabtes. Amb els reforços, els serveis continuaran sent a la demanda però de dilluns a divendres, i els dissabtes de manera fixa.
 
Els usuaris interessats hauran de posar-se en contacte amb l’empresa Bus Castellví el dia anterior al servei sol·licitat, abans de les 5 de la tarda. Per poder utilitzar el serveis els dilluns, la sol·licitud s’haurà de fer el divendres anterior abans de les 17h.
 
L’altra millora es produirà en la línia La Múnia-Vilafranca del Penedès, on es posarà una nova parada al Polígon Casanova de Santa Margarida i els Monjos per tal de facilitar l’accés laboral. En concret, l’accés al Polígon Industrial constarà de 2 anades i 2 tornades de dilluns a divendres feiners coincidint amb els horaris d’entrada i sortida laboral.
 
Aquests serveis estan gestionats per l’empresa Bus Castellví, SA.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39

Horaris

Horaris
PDF | 45