Territori

Rodalies de Catalunya millora des d'avui l'oferta de primera hora al tram Figueres-Portbou i a l'R2 sud direcció Barcelona

query_builder   2 febrer 2015 07:00

event_note Nota de premsa

Rodalies de Catalunya millora des d'avui l'oferta de primera hora al tram Figueres-Portbou i a l'R2 sud direcció Barcelona

  • Des d’avui, un nou tren enllaça Figueres amb Portbou amb sortida a les 07.00 i arribada a Portbou a les 07.23
  • Al tram Sant Vicenç de Calders-Vilanova i la Geltrú un nou servei permet arribar abans de les 07.00 a Barcelona
 
Rodalies de Catalunya millora avui el servei de primera hora del matí a les línies RG1 i R2 sud amb un nou servei al tram Figueres-Portbou que sortirà a les 7.00h i un altre entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú, que permetrà arribar a Barcelona abans de les 7 del matí.
 
El nou tren de la RG1 surt de Figueres a les 07h i arribada a Portbou a les 07.23h. Amb aquesta modificació, Renfe pretén facilitar els desplaçaments que es produeixen a primera hora del matí des de Figueres fins a les poblacions de Portbou, Vilajuïga, Llançà i Colera. Fins ara, el primer tren arribava a Portbou a les 08.53 hores.
 
 
Pel que fa l’R2 sud, també avui es posa en funcionament un nou servei a primera hora del matí entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú, que permet avançar l’hora de sortida a les estacions de Sant Vicenç de Calders (05.44), Calafell, Segur, Cunit i Cubelles per arribar abans de les 7h a Barcelona. Fins ara el primer tren sortia a les 06.00h.
 
 
Informació sobre horaris i serveis a: www.rodaliesdecatalunya.cat i al 900 41 00 41.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 88

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia