Palau Robert

Es pot visitar fins al 15 de febrer al Palau Robert

L'exposició "Dones Afganistan" ha rebut 50.000 visitants

query_builder   2 febrer 2015 09:21

event_note Nota de premsa

Es pot visitar fins al 15 de febrer al Palau Robert

L'exposició "Dones Afganistan" ha rebut 50.000 visitants

50.000 persones ja han visitat l’exposició itinerant “Dones Afganistan”, que dóna a conèixer la difícil situació de la dona en aquest país al cap de 13 anys de la caiguda del règim talibà, amb textos de la periodista Mònica Bernabé i fotos del periodista i fotògraf Gervasio Sánchez.
palau robert
L’exposició itinerant  “Dones. Afganistan”, que ha començat el recorregut al Palau Robert i es pot visitar fins al 15 de febrer,  forma part del projecte que porta el mateix nom i que consta, a més de la mostra, del llibre de gran format  “Dones. Afganistan”, un document que analitza la situació de les dones en profunditat i fa balanç dels èxits aconseguits i el llarg camí que queda per recórrer, de la mà de Mònica Bernabé i Gervasio Sánchez.
L'Associació per als Drets Humans a l'Afganistan (ASDHA), entitat impulsora i coordinadora del projecte, ha  posat a disposició dels alumnes de tercer i quart d'ESO i de primer i segon de Batxillerat una "Guia pedagògica" sobre l'exposició, elaborada per Maria Cilleros, que ha ajudat molt grups escolars a entendre millor la temàtica de la mostra.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia