Direcció General de Comunicació

Govern

La Generalitat i l'Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness signen un conveni per a l'acreditació de competències professionals

S'obrirà una convocatòria específica d'acreditació de competències amb un total de 372 places

query_builder   2 febrer 2015 15:38

event_note Nota de premsa

La Generalitat i l'Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness signen un conveni per a l'acreditació de competències professionals

S'obrirà una convocatòria específica d'acreditació de competències amb un total de 372 places

Govern
 
El Departament d’Ensenyament, la Secretaria General de l’Esport i l’Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness (ADECAF) han signat un conveni de col·laboració per a l’avaluació i l’acreditació de les competències professionals que s’hagin adquirit a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació.
 
Aquest conveni deriva del conveni marc de col·laboració -signat el juny de 2014-  entre la Generalitat de Catalunya -mitjançant del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Departament d’Ensenyament-, i Foment del Treball Nacional i FEPIME-Catalunya. L’objectiu és facilitar l’acreditació dels treballadors de les empreses associades a Foment del Treball Nacional i FEPIME i a les seves organitzacions sectorials i territorials.
 
El conveni possibilita la realització d’una convocatòria específica d’acreditació de competències amb un total de 372 places. El Departament d’Ensenyament, la Secretaria General de l’Esport i l’Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness col·laboraran en la gestió de la convocatòria. Aquestes actuacions es realitzaran en centres docents designats pel Departament d’Ensenyament i la Secretaria general de l’Esport.
 
Les qualificacions professionals convocades són:
 
-       Condicionament físic en sala d’entrenament polivalent (Àmbit del condicionament físic)
-       Condicionament físic en grup amb suport musical (Àmbit del condicionament físic)
-       Instrucció en ioga (Àmbit del ioga)
 
L’acreditació de les competències facilita als professionals del fitness i del ioga l’assoliment dels requisits per a la seva inscripció en el Registre Oficial. La Llei de l’exercici de les professions de l’esport (Llei 3/2008 de 23 d’abril) obliga als professionals a la inscripció en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya. Per obtenir la inscripció en el Registre s'ha de disposar de la titulació necessària per a l'exercici de l'activitat, o el document d'habilitació, o acreditació, o validació, o reconeixement, segons correspongui.
 
ADECAF està associada a Foment del Treball Nacional i FEPIME i té, entre altres finalitats, la de promoure la formació del personal que hi està vinculat, en aquest cas, el personal de l’àmbit del condicionament físic i l’àmbit del ioga.
 

1  

Fitxers adjunts

Fotografia

Fotografia
JPG | 262

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia