• CIMALSA adjudica l’adaptació a tecnologia LED de les xarxes d’enllumenat viari a la CIM Vallès i a la CIM la Selva, que permetrà reduir la despesa elèctrica més del 50% de mitjana des del primer dia
  • ENDESA INGENIERIA S.L.U. ha estat l’empresa adjudicatària del concurs públic obert el juliol passat per assolir la millora en la gestió de les instal·lacions i per obtenir un major estalvi econòmic
 
  • Aquesta actuació entrarà en servei l’abril vinent i representa una primera fase del projecte, que s’estendrà a la resta de centres logístics que gestiona CIMALSA
Amb l’objectiu de seguir sumant avantatges i innovacions en els serveis als centres logístics que gestiona, CIMALSA va emprendre el juliol passat el procés de licitació per dotar els centres amb un sistema d’enllumenat amb tecnologia LED i millorar el funcionament tècnic de les instal·lacions, adequant-les als nous requeriments legals i alhora reduir les despeses d’explotació.
 
Aquesta actuació forma part d’un procés general i d’un conjunt de mesures englobades dins un ambiciós projecte per incrementar la sostenibilitat dels centres logístics, que implicaran millores en la gestió de l’aigua i dels residus, així com la utilització de vehicles ecològics i la implementació de nous punts de subministrament d’energies alternatives.
 
CIMALSA, com administradora de les Supra-comunitats de Propietaris dels centres logístics (CIM) va rebre per part dels seus òrgans competents l’autorització per iniciar el concurs que ha permès dotar, en una primera fase, a la CIM Vallès i CIM La Selva, amb una tecnologia lumínica que reduirà considerablement la factura elèctrica, contribuint alhora a l’estalvi energètic, a reduir la petjada de CO2 i a reduir la contaminació lumínica amb un consum menor i una alta durabilitat dels components.
 
Recentment, CIMALSA ha adjudicat el concurs a Endesa Ingeniería S.L.U i segons es recull a l’oferta guanyadora, l’adaptació a la tecnologia LED permetrà, en el cas de la CIM Vallès, un estalvi d’un 62,9% i d’un 43% a la CIM la Selva. A més, les obres d’adaptació no suposaran cap despesa extraordinària per a les centrals logístiques; al contrari, donat que des del primer dia del contracte s’aplicarà la rebaixa de despesa esmentada. La nova instal·lació elèctrica està previst que entri en servei el mes d’abril d’enguany.
 
La CIM el Camp, així com la resta de centrals que no han entrat en el contracte que ara s’ha adjudicat, seran objecte d’una segona fase, que haurà de detallar en cada cas la casuística que els defineix.
 

1  

Imatges

Imatge

Imatge 39

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 76