Servei Català de Trànsit

El director de l'SCT presenta a Cardedeu el Pla Local de Seguretat Viària del municipi

query_builder   3 febrer 2015 11:34

event_note Nota de premsa

El director de l'SCT presenta a Cardedeu el Pla Local de Seguretat Viària del municipi

Presentació PLSV Cardedeu a l'Ajuntament de Cardedeu
 
El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Josep Isern, acompanyat de l’alcaldessa de la localitat, Calamanda Vila, ha presentat aquest matí el Pla Local de Seguretat Viària (PLSV) de Cardedeu (Vallès Oriental).
 
Amb aquest pla, que va signar-se el 24 de juliol passat, es pretén aplicar mesures concretes, tant correctores com preventives per tal de millorar la seguretat viària en el terme municipal. El PLSV se centra, entre d’altres àmbits, en la pacificació del nucli històric i en la millora de la visibilitat de les seves cruïlles i de l’accessibilitat en els carrers secundaris del centre urbà i de les zones residencials.
 
En concret, el PLSV de Cardedeu fa propostes de millora en relació amb tres interseccions que concentren accidents amb víctimes (2-3 accidents). Aquestes són la cruïlla entre l’avinguda d’Àngel Guimerà i l’avinguda Vilamajor; la cruïlla entre el carrer Doctor Klein i el carrer Montseny; i la cruïlla entre el carrer Llinars i l’avinguda Verge del Pilar. A més, també proposa solucions pel que fa a l’entorn de l’Escola de les Aigües i algunes cruïlles dels itineraris escolars, com la del carrer Rei en Jaume amb el carrer Arquitecte Gaudí (punt d’accés a l’Escola Can Manet); la cruïlla que connecta l’Escola Ramón Macip i que creua l’avinguda d’Àngel Guimerà; i la cruïlla de l’avinguda Rei en Jaume amb l’avinguda Jaume Campmajor.
 
Cardedeu, amb una població de 17.533 habitants, té un índex d’accidentalitat d’1,5 accidents per 1.000 habitants. Aquesta xifra és inferior a la mitjana catalana de 2,1 accidents/ 1.000 habitants de l’any 2013. Impulsar Plans Locals de Seguretat Viària en els municipis amb menys de 20.000 habitants així com fer-ne el seguiment, l'avaluació i actualització, és un dels objectius que el Servei Català de Trànsit s’ha marcat en el Pla de Seguretat Viària 2014-2016. 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota en pdf. El director de l'SCT presenta a Cardedeu el Pla Local de Seguretat Viària del municipi

Nota en pdf. El director de l'SCT presenta a Cardedeu el Pla Local de Seguretat Viària del municipi
PDF | 58

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia