Salut

L'Organització Catalana de Trasplantaments organitza el primer curs nacional de Trasplantaments de Medul·la Òssia

query_builder   2 febrer 2015 12:55

event_note Nota de premsa

L'Organització Catalana de Trasplantaments organitza el primer curs nacional de Trasplantaments de Medul·la Òssia

El curs compta amb la col·laboració de l’Organització Nacional de Trasplantaments (ONT), el Banc de Sang i Teixits (BST) i la Fundació Carreras
1r curs sobre trasplantament progenitors hematopoètics
Aquest matí s’ha inaugurat el primer curs sobre trasplantament progenitors hematopoètics, més coneguts com a trasplantaments de medul·la òssia, per a professionals que d’alguna manera formen part del procés. El curs es celebrarà a l’Edifici Frederic Durà i Jordà, seu de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) i del Banc de Sang i Teixits (BST), i finalitzarà aquest dimecres.
 
El curs ha estat inaugurat pel director de l'OCATT, Jaume Tort; el director mèdic de l’Organització Nacional de Trasplantaments (ONT), Gregorio Garrido; el gerent del BST, Enric Argelagués: i el director mèdic del Registre de Donants de Medul·la Òssia (REDMO) de la Fundació Internacional Josep Carreras, Enric Carreras.
 
Durant tres dies, els 32 alumnes, procedents de tot l’Estat, aprendran les diferents fonts d’obtenció de progenitors, com funciona el banc de cordó, les principals indicacions de trasplantament de progenitors i quin és el procés per buscar donants no emparentats. Així mateix els alumnes es desplaçaran a l’Hospital Sant Pau per conèixer quin és el procés que segueix un malalt quan rep un trasplantament de progenitors.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia