Fotografia de l'estand de l'any passat
Fotografia de l'estand de l'any passat
Es celebrarà del 6 al 8 de febrer al recinte firal de Lleida i l’any passat va rebre uns 8.000 visitants
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural serà present a la segona edició del Saló d’Esports i Turisme de Muntanya  que se celebrarà durant els dies 6, 7 i 8 de febrer a Lleida.
 
Tal i com ja va fer en la primera edició del saló, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca Alimentació i Medi Natural hi serà present amb un estand que oferirà al visitant informació sobre els espais naturals protegits que gestiona, en especial del parc nacional i dels parcs naturals, i informació sobre les activitats que es poden practicar al medi natural com, per exemple, la pesca.
 
El visitant podrà trobar des d’informació general de la xarxa d’espais naturals protegits a informació específica com itineraris, mapes, recursos naturals, etc. de cada espai.
 
Detall de l'estand de l'edició anterior
Detall de l'estand de l'edició anterior
El saló també acollirà activitats paral·leles, entre jornades tècniques, conferències, demostracions, presentacions i competicions esportives.
 
Aquest esdeveniment pretén donar resposta als diferents sectors productius i ser el centre nacional dels esports i del turisme de muntanya per potenciar aquesta indústria, amb un dia dedicat als professionals i dos dies obert al públic. El saló se celebrarà al Pavelló 3 de Fira de Lleida i aglutinarà tots els serveis i subministraments per als sectors de la indústria turística i esportiva.

2  

Fitxers adjunts

Detall de l'estand de l'any passat

Detall de l'estand de l'any passat
JPG | 576

Fotografia de l'estand de l'edició anterior de la fira

Fotografia de l'estand de l'edició anterior de la fira
JPG | 2867