• Les llevaneus de la Generalitat treballen ara en la zona de Batea - Pobla de Massaluca i també al Coll de Fatxes a Tivissa
La nevada que afecta bona part de les Terres de l’Ebre ha provocat que gran part del transport escolar s’hagi hagut de suspendre, especialment a la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.
 
En aquests moments, a les Terres de l’Ebre són gairebé 790 alumnes de secundària els que no poden accedir als seus centres educatius.
 
A la Terra Alta s’ha suspès la ruta de transport escolar que afecta a 233 alumnes de secundària. Batea, institut escola tancat (manca d’alumnes) 58 alumnes. La Pobla de Massaluca  escola tancada, afecta a 13 alumnes (no han pogut arribar els mestres). Prat de Comte , escola tancada afecta  a 5 alumnes (no ha pogut arribar el/la mestre/a)
A la Ribera d’Ebre, on tots els pobles estan afectats per la nevada, són 300 alumnes transportats els que no poden accedir a l’Institut de Flix i Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre i CEE Jeroni de Moragas. Vinebre escola tancada, afecta a 45 alumnes. La Torre de l’Espanyol, escola tancada afecta a 44 alumnes. La Serra d’Almos, escola tancada afecta a 20 alumnes
 
Pel que fa al Baix Ebre, l’afectació és menor i s’ha anul•lat el transport dels alumnes de Paüls 18  i Alfara de Carles 20 que van a l’Institut de Roquetes i també el transport dels 32 alumnes de Rasquera que van al centre educatiu del Perelló.
L’afectació a la comarca del Montsià és nul•la. Malgrat tot, els centres educatius de cada municipi, amb professorat del mateix, resten oberts.
 
Pel que fa a les carreteres de la Generalitat, s’han fet treballs a primeres hores del matí a la C-43 a Gandesa, on un cop netejada s’ha hagut de tallar per un camió accidentat. També s'hi ha treballat a la T-330 Prat de Comte - Horta St. Joan – Arnes, i ja s’han solucionat també els problemes de circulació a C-12 a Flix. Les llevaneus s’han traslladat a la zona Batea, Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs i també al Coll de Fatxes, a Tivissa, on treballaran les properes hores.
 
10.15h