• Les llevaneus de la Generalitat treballen ara en diverses carreteres de la xarxa viària de la Terra Alta
La nevada que afecta bona part de les Terres de l’Ebre ha provocat que gran part del transport escolar s’hagi hagut de suspendre, especialment a la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.
 
A les Terres de l’Ebre són gairebé 790 alumnes de secundària que no han pogut accedir als seus centres educatius i la previsió és que a la tarda es mantingui la mateixa situació a l’espera que hi hagi canvis en les condicions meteorològiques.
 
A la Terra Alta s’ha suspès la ruta de transport escolar que ha afectat a 233 alumnes de secundària.  A Batea, l’institut escola roman tancat, per manca d’alumnes 58 alumnes. També a La Pobla de Massaluca escola està tancada, afecta a 13 alumnes, perquè no han pogut arribar els mestres, a l’igual que a Prat de Comte, on el tancament afecta a 5 alumnes.
 
A la Ribera d’Ebre són 300 alumnes transportats els que no poden accedir a l’Institut de Flix i Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre i CEE Jeroni de Moragas. Vinebre l’escola està tancada, afectant a 45 alumnes. També l’escola de La Torre de l’Espanyol, que afecta a 44 alumnes, i la de la Serra d’Almos, amb 20 alumnes.
 
Pel que fa al Baix Ebre, l’afectació és menor i s’ha anul•lat el transport dels alumnes de Paüls 18  i Alfara de Carles 20 que van a l’Institut de Roquetes i també el transport dels 32 alumnes de Rasquera que van al centre educatiu del Perelló. Mentre que l’afectació a la comarca del Montsià ha estat nul•la.
 
Pel que fa a la xarxa de carreteres de la Generalitat a l’Ebre, en aquests moments, les llevaneus continuen treballant en diverses vies de la Terra Alta.
 
D’una banda, a la TV-7231 de Vilalba dels Arcs a la Pobla de Massaluca i, de l’altra, a la T-330 de Prat de Comte a Horta de St. Joan, on al km. 22 hi ha una zona afectada. Mentre s’utilitzen cadenes a la T-340 entre Prat de Comte i Bot, on en breu entrarà la màquina llevaneus.
 
A primeres hores del matí a la C-43 a Gandesa, on s’ha hagut de tallar per camió accidentat, també a la T-330 Prat de Comte a Horta – Arnes, i ja s’han solucionat també els problemes de circulació a C-12 a Flix. Les llevaneus s’han traslladat a la zona Batea, Pobla de Massaluca, Vilalba dels Arcs i també a la C-44, al Coll de Fatxes de Tivissa, on s’ha restablert ja la circulació.
 
12.45h