L'empresa NANOPACK technology & packaging, S.L. fabricant de film alimentari, ha aconseguit la màxima certificació de la norma BRC (British Retail Consortium), que garanteix la seguretat alimentària durant la fabricació dels seus productes, així com l'absència de perill de contaminació interna o externa durant els seus processos.
 
El compromís de l'organització de complir els més alts estàndards de qualitat i seguretat per donar resposta als requeriments dels clients, ha permès l'obtenció de la màxima qualificació BRC (grau A), després d'incorporar nous equips de control i d’adaptar les instal·lacions. L'empresa ja disposava de la certificació ISO 9001 i ISO 14001 que, sumades a l'actual aconseguida, implica que els seus sistemes de fabricació estan triplement certificats, en qualitat, medi ambient i seguretat alimentària. Amb la BRC, NANOPACK demostra els seus esforços en la defensa alimentària (Food Defense), per poder protegir els seus films que estan sempre en contacte amb aliments, de possibles accions malicioses que puguin perjudicar els aliments.
 
La norma BRC és avui dia el gran reconeixement internacional de seguretat alimentària, basada en l'Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) que analitza tot el sistema de fabricació, detectant possibles perills de contaminació per aconseguir un sistema controlat.
 
NANOPACK technology & packaging, S.L. va ser inaugurada el 2012 i està participada per l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i per Sistemes d’Embalatge - ESTUDI GRAF, S.A. La companyia forma part del grup PACKAGING world group, un conjunt d'empreses dedicades a l'embalatge flexible.