Territori

La marca de cotxes de luxe Tramontana captarà clients internacionals a través de l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell

query_builder   5 febrer 2015 13:50

event_note Nota de premsa

La marca de cotxes de luxe Tramontana captarà clients internacionals a través de l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell

TES
  • L’empresa catalano-andorrana i Aeroports de Catalunya signen un acord per ubicar una base de proves i demostracions de la marca a les instal·lacions de la Seu d’Urgell
  • IDTR Tramontana usarà l’equipament tant per fer proves dels seus prototips com per rebre clients de tot Europa aprofitant la nova etapa com a aeroport comercial
 
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través d’Aeroports de Catalunya, i l’empresa catalana-andorrana  IDTR (Internacional distribucions Tramontana), societat constituïda per Pyrénées SL i Tramontana, han signat avui un conveni de col·laboració pel qual la companyia catalana usarà les instal·lacions de l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell per fer-hi proves i exposar els seus vehicles i prototips en fase de desenvolupament. Tramontana es va fundar l’any 2005 amb l'objectiu de dissenyar i fabricar cotxes de luxe de qualitat superior.
 
 
L’objectiu de IDTR és aprofitar l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell per captar clients internacionals i utilitzar les instal·lacions com a base de proves i demostracions. D’aquesta forma, a més, es potencia l’arribada d’aviació corporativa, tant privada com en aerotaxis a l’aeroport.
 
Aeroports de Catalunya pactarà el calendari i horaris d’ús de l’aeroport amb l’empresa IDTR per combinar l’arribada d’avions amb la utilització de la pista per fer les proves i presentacions dels cotxes. Així, els serveis de lloguer de pista i plataforma seran un servei més de l’aeroport, que amb aquesta activitat també es promourà internacionalment.
 
Aeroports de Catalunya valora de forma molt positiva que aquesta empresa vulgui utilitzar l’aeroport tant per fer les presentacions dels seus productes com per usar-lo de benvinguda dels seus clients. Com a aeròdrom privat només hauria pogut llogar l’espai de l’aeroport per a proves, però en ser ara aeroport comercial fa que l’empresa no només utilitzi l’espai per a presentacions sinó com que també l’ usi com a porta d’entrada pels clients potencials que arribaran de tot Europa, ja que venen a veure un cotxe exclusiu fabricat de forma artesanal.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 375

Foto

Foto
JPG | 1711

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia