Judit Hidalgo s’incorporarà en els pròxims dies com a nova directora de la Unitat d’Internacionalització i Inversions d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació. Hidalgo substitueix en el càrrec a Joan Josep Berbel, cessat a petició pròpia per acceptar una proposta del sector privat.
 
 
Judit Hidalgo i Rambla
 
Nascuda a Barcelona l'any 1971, Judit Hidalgo és llicenciada en economia per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Ha estat des del 2004 i fins ara directora del Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a Sidney, impulsant les oportunitats de negoci per a empreses catalanes als mercats d’Austràlia i Nova Zelanda.
 
Anteriorment ha treballat com a consultora a l’oficina de comerç del Consolat del Canadà a Barcelona, identificant oportunitats d’entrada dels productes i serveis canadencs a Catalunya, així com vies de promoció. Al 2001 va ocupar el càrrec de sots-directora de vendes internacional de Natura Bissé, empresa del sector cosmètic amb seu a Barcelona.
 
També ha estat directora del Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a Londres durant 4 anys, del 1998 al 2001, període que li va proporcionar un profund coneixement dels mercats, la cultura i la forma de fer negocis als mercats anglosaxons. Va iniciar la seva carrera professional com a consultora de comerç internacional a l’oficina d’ACCIÓ de Barcelona l’any 1996.