·        Fins a les 20.00 h d’avui diumenge s’ha registrat un accident mortal de trànsit amb un mort a la xarxa viària interurbana de Catalunya
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 6 de febrer fins a les 20.00 h d’avui diumenge 8, s’ha registrat un accident de trànsit amb una víctima mortal al conjunt de carreteres i autopistes catalanes.
 
El sinistre ha tingut lloc aquesta tarda a la N-340 al Vendrell (Baix Penedès, Tarragona) quan un home, que encara resta pendent d’identificar, ha estat atropellat per un turisme i com a conseqüència de l’envestida ha mort.
 
Quant a mobilitat, aquesta tarda de retorn cap a l’àrea metropolitana de Barcelona ha estat especialment complicat a les vies provinents de la part nord del país com: la C-16 d’Urús cap a l’accés de la boca nord del túnel del Cadí i entre Bagà i Cercs, a Ripoll hi hagut retencions tan a la C-17 i com a la N-260; i la C-14 entre Oliola i Ponts. A banda, durant la tarda, dos accidents han complicat la circulació a la C-58 al Nus de la Trinitat a la connexió amb rondes on un motorista ha resultat ferit molt greu i una topada dins el túnel de l’Argenteria de la N-260 al Baix Pallars ha obligat a fer desviaments.
 
Amb l’objectiu de minimitzar les possibles afectacions viàries de la tornada d’avui s’han disposat mesures especials de trànsit a la C-55 a Castellgalí i a la C-16 a Berga i Cercs.
 
Pel que fa a ahir dissabte, i encara que van caure flocs de neu a l’Alt Empordà, el Pla de l’Estany i la Garrotxa no van suposar cap problema viari per neu. En canvi un accident a la N-340 a Subirats va obligar a fer pas alternatiu i es van produir retencions a l’accés cap Andorra la Vella a la N-145 a la Seu d’Urgell
 
Abans de desplaçar-vos, manteniu-vos informats de les incidències viàries al web: http://www.gencat.cat/transit/marcit_n.htm i al perfil de Twitter @transit.
 

1  

Fitxers adjunts

Balanç cap de setmana 3 al 8 de febrer de 2015

Balanç cap de setmana 3 al 8 de febrer de 2015
PDF | 117