El conseller Homs a la Gala del Mundo Deportivo
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha subratllat un cop més el ferm “suport” del Govern en l’esport català i ha posat en valor que, més enllà dels resultats, al darrere hi ha “esforç, sacrifici i valor”, uns trets que de vegades “queden amagats pels èxits”.  Francesc Homs s’ha referit així als esportistes en el parlament que ha fet a l’inici de la 67 Gran Gala del Mundo Deportivo que ha presidit el president de la Generalitat i que s’ha celebrat aquesta nit en el Palau de Congressos de Barcelona.
 
El portaveu del Govern ha destacat també els bons resultats de la “combinació” de la tasca de les persones que, “des dels clubs, les federacions i les entitats” de l’esport de base i de l’esport professional que “il·lustren el tarannà i l’actitud del nostre país” davant dels reptes. Igualment, Homs ha subratllat la importància dels mitjans de comunicació que, “com és el cas del Mundo Deportivo, projecten els valors de l’esport i els transmeten”.
 
Durant la 67a Gran Gala del Mundo Deportivo es lliuren nou premis a esportistes, entitats i tècnics que han destacat l’any 2014. Al final de la gala, es donaran a conèixer els guanyadors del premi al millor i la millor esportista de l’any passat.
 

1  

Imatges

Fotografia 1

Fotografia 1 624

1  

Fitxers adjunts

Fotografia 2

Fotografia 2
JPG | 269