El delegat, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Sant Andreu de Llavaneres, i s’ha reunit amb l’alcalde, Juan Manuel Garcia, i regidors del govern municipal, per conèixer els projectes previstos en el municipi
 
foto de grup alcalde, delegat i regidors a peu de l'ajuntament de sant andreu de llavaneres
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, ha fet una visita institucional a Sant Andreu de Llavaneres on, després de signar el llibre d’Honor de la ciutat, ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Juan Manuel Garcia, i regidors del Govern municipal.
 
Durant la reunió, el consistori ha demanat la col·laboració de la Generalitat per resoldre uns problemes de mobilitat d’un tram de l'N-II. Per la seva part, el delegat farà arribar aquesta reclamació al departament de Territori i Sostenibilitat.
 
La visita també ha servit per parlar de la fusió que hi ha en marxa entre les escoles de Sant Andreu i Labandària. També han comentat als projectes de futur del municipi i de les futures convocatòries electorals tant als ajuntaments com a la Generalitat. Brea ha destacat el to cordial de la trobada.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 11 de febrer de 2015