Protecció Civil

S'aixequen totes les restriccions de confinament però es manté l'Alerta del pla d'emergències PLASEQCAT

query_builder   12 febrer 2015 15:42

event_note Nota de premsa

S'aixequen totes les restriccions de confinament però es manté l'Alerta del pla d'emergències PLASEQCAT

  • En aquests moments, no hi ha perill per la població però és mantindrà l’Alerta del PLASQCAT mentre hi hagi producte vessat a la indústria
  • El telèfon d’emergències 112 ha rebut 394 trucades relacionades amb l’incident químic d’Igualada
  • El telèfon 061 CatSalut Respon ha rebut 22 trucades de persones amb dificultats respiratòries
Protecció Civil de la Generalitat informa que s’han aixecat totes les restriccions de confinament a Igualada, Òdena, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del camí, Jorba i Sant Martí de Tous, i només queden restriccions de mobilitat en carrers més propers a la indústria d’Igualada on hi ha hagut un incident aquest matí. Tot i que no hi ha perill per la població es mantindrà la fase d’Alerta del PLASEQCAT hi hagi producte vessat a indústria i s’assegurin els dipòsits afectats.
 
El balanç de persones afectades arran de l’incident químic a Igualada i posterior núvol irritant ha estat: 5 atesos in situ (3 bombers i 2 ciutadans), i 2 traslladats a l’Hospital d’Igualada. Hores d’ara, a l’Hospital hi ha ingressades 6 persones, 5 de lleus i 1 amb pronòstic reservat. D’aquests, 3 ingressats al matí, una persona que ha ingressat posteriorment provinent d’Òdena i dues a les 14.30 hores provinents d’una fàbrica situada a uns 200 metres d’on s’ha produït l’incident. Es preveu que tots quedin en observació  fins a les 8 del vespre, excepte el de pronòstic reservat que quedarà pendent d’evolució .
El telèfon 061 CatSalut Respon ha rebut 22 trucades de persones amb dificultats respiratòries. Per la seva banda, el telèfon d’emergències CAT112 ha rebut 394 trucades relacionades amb l’incident. Per municipis, les trucades s’han fet des d’Igualada (237), 20 per persones que circulaven per les carreteres dels voltants, 13 des de Vilanova del Camí, 14 des de Piera, 8 des de Santa Margarida de Montbui, 8 des de Capellades, 7 des d’Òdena, entre d’altres.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia